slm Опубліковано 4 Червня, 2008 в 15:54 #1 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 15:54 1) плюси і мінуси апарата 2) софт підходить PocketPC чи потрібно саме WM Smartphone Edition? 3) і взагалі, чи варто купувати такий телефон? хоч і устарівший, але смарт і коштує новий з гарантією 6 міс. ~600 грн
Therion Опубліковано 4 Червня, 2008 в 16:33 #2 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 16:33 1) плюси і мінуси апарата2) софт підходить PocketPC чи потрібно саме WM Smartphone Edition? 3) і взагалі, чи варто купувати такий телефон? хоч і устарівший, але смарт і коштує новий з гарантією 6 міс. ~600 грн Тема вже обговорювалась, скористайся пошуком. П.С. Користувався, мінуси: камера слабенька, екран царапається об клавіатуру, мало тримає рідний акумулятор ( мені ледь вистачало до кінця дня, хоча тут питання таке, дивлячись на скільки активно буде використовуватись телефон), слабке вібро, мала гучність дзвінка. Але не зважаючи на це - апаратом був задоволений, ніяких збоїв в роботі апарата не помічав.
vef Опубліковано 4 Червня, 2008 в 22:40 #3 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 22:40 мала гучність дзвінказато яка якість Mp3
Shkoder Опубліковано 5 Червня, 2008 в 00:06 #4 Опубліковано 5 Червня, 2008 в 00:06 надежный как зажигалка zippo, открывается с аналогичным щелчком. все еще стильно выглядит, особенно если научиться открывать одной рукой. хорошая эргономика. в минусе уже упомянутая слабая батарея и конструктивный просчет из-за которого через полгода использования на дисплее появляются две вытертые клавиатурой полосы (для нового аппарата есть два варианта решения : либо наклеить на дисплей тонкий прозрачный скотч и менять его раз в несколько месяцев, либо заменить резиновые подпорки на более высокие). в плюсе качественный блютус и звук на наушниках. в минусе звенящий звук в основном динамике и очень слабая камера. в плюсе удобная и практически безглючная wm2003se под которую масса софта, в минусе невозможность полноценного апгрейда до wm5 и, как следствие, обделенность свежим софтом.у меня этот аппарат был дважды, но "проездом", по несколько месяцев. я был доволен.
D@ve Опубліковано 5 Червня, 2008 в 06:46 #5 Опубліковано 5 Червня, 2008 в 06:46 Я б не сказав, що там якісний блютус. Я на ньго страшенно плювався. Дуже повільний. А загалом апаратєц супер. А ще якщо згадати, що там є реестр... і його можна правити...
datacopy Опубліковано 5 Червня, 2008 в 19:54 #6 Опубліковано 5 Червня, 2008 в 19:54 1) плюси і мінуси апарата2) софт підходить PocketPC чи потрібно саме WM Smartphone Edition? 3) і взагалі, чи варто купувати такий телефон? хоч і устарівший, але смарт і коштує новий з гарантією 6 міс. ~600 грн Тема вже обговорювалась, скористайся пошуком. П.С. Користувався, мінуси: камера слабенька, екран царапається об клавіатуру, мало тримає рідний акумулятор ( мені ледь вистачало до кінця дня, хоча тут питання таке, дивлячись на скільки активно буде використовуватись телефон), слабке вібро, мала гучність дзвінка. Але не зважаючи на це - апаратом був задоволений, ніяких збоїв в роботі апарата не помічав. А які варіанти? Перебирав батарею?
petrofm Опубліковано 6 Червня, 2008 в 05:41 #7 Опубліковано 6 Червня, 2008 в 05:41 В мене був більш як рік, апаратом задоволений, мінуси - загальновідомі - камера,екран , батарейки мені хватало на 2-3 дні , завжди тримав виключеним блютуз та ІЧ порт,музики не слухав.
Therion Опубліковано 6 Червня, 2008 в 21:04 #8 Опубліковано 6 Червня, 2008 в 21:04 А які варіанти? Перебирав батарею?Ні батарею не міняв, чи є потужніші - сказати не можу, не цікавився.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.