Перейти до змісту

Продам гіроскутер американського бренду IO CHIC

Westsider

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам якісний гіроскутер американського бренду IO CHIC. В експлуатації був короткий термін. Батарея тримає 5 годин активного катання без підзарядки. В комплект входить сумка, зарядка та заводська коробка з пінопластом для зберігання. Корпус має невеликі потертості. Загалом гіроскутер в ідеальному стані. 
Діаметр колес 6.7"
Максимальне рекомендаційне навантаження 100 кг
Водонепроникність IP54
Потужність 600 Вт (2 x 300 Вт)
Максимальна швидкість 12 км/ч
Максимальний кут нахилу (кут підйому) 15°
Акумуляторна батарея Пожежобезпечна UL2272 Li-ion, 36 В, 4.4 А*ч
Зарядка 100 - 240 В, 42 В, 2 А, CE, IC, TUV SUB PSB, FCC, ROhS, FCC

Ціна - 3500 грн. За деталями звертайтесь за телефоном  - 099-520-81-52

1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Самобаланс є лише в сігвеях, на цьому гіроборді немає. Ціна - 3500 грн без торгу, так як він в ідеальному стані і це половина його початкової вартості

Опубліковано
14 минут назад, Westsider сказал:

Ціна - 3500 грн без торгу, так як він в ідеальному стані і це половина його початкової вартості

Нарахунок цього можна поспорить, ось вартість на новий з гарантією. 

Опубліковано

Я покупцю зможу надати всі документи, які підтверджують реальну вартість гіроборду. Ясно, що Різні моделі, різного кольору, різної комплектації, різних країн виробництва можуть мати різну вартість. + магазини мають право проводити різноманітні акції. Я думаю, Ви розумієте, що це стосується не лише гіробордів. 

Опубліковано

Ціну знижено - 3300 грн. Не втрачайте можливість купити гіроборд бренду, який був представлений на The International Consumer Electronics Show в Америці. 

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...