Перейти до змісту

QIP для Sony Ericsson

Рекомендовані повідомлення

В дружини Sony Ericsson Z710i. Скачала собі QIP,Jimm.Вела свої дані,а воно не грузиться,пише:Требуемое ТСР соединение неосуществимо (#121.0).Що не робили і які параметри не вносили нічого не виходить.Оператор Life.

Може хтось знає,які параметри треба внести для роботи?

Серверы-?

Порт-?

Тип подключения-?

Таймаут пинга-?

З мене +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сервер login.icq.com

Порт 5190

Тип подключения Socket

Таймаут пинга 120

:huh:

НАСТРОЙКА ТЕЛЕФОНОВ SONY ERICSSON ДЛЯ РАБОТЫ ПРОГРАММЫ JIMM

В меню аппарата, выберите Связь --> Передача данных --> Учетные записи --> Новая учетная запись

Введите имя: GPRS-Internet и установите следующие параметры:

Имя точки доступа: (укажите точку доступа вашего оператора)

Имя пользователя: (укажите имя пользователя)

Пароль: (укажите пароль)

Нажмите Сохранить.

В меню аппарата, выберите Связь --> Параметры Интернет --> Профиль Интернет --> Новый профиль

Подключение через: GPRS-Internet (выбрать)

Режим интернет: http

В меню аппарата, выберите Связь -> Параметры JAVA - > Профиль - > Internet. Не забывайте подключить услугу "GPRS", и перезагрузить телефон (выкл и вкл для регистрации в Сети GPRS)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене SE k750i і тоже life:), і тоже така проблема була -- все встановлено і прописано як треба (хоча всі настройки там встановлювались автоматично), а не фуричить. Поки.... не перегрузив. Банально, але факт:huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все зробив і всеодно не паше.Перегружав навіть.може ті настройки нету неправильні.Але лайф їх автоматично вислав і встановив.Інет робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В НАСТРОЙКАХ ДЖАВА ПОСТАВ ПРОФІЛЬ ЛАЙФ ІНТЕРНЕТ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дико вибачаюсь за оффтопік, може то вже десь обговорювалось.. але є таке питання - славнозвісний Jimm при прийманні повідомлень кирилецею радує мене набором гарнющих символів, яких точно в українській абетці немає... Хотілось би поправити, а то чиати наслідки неправильної інтерпритації кодування я так і не навчився :( То потрібна нова версія програми?

З.І. якщо десь вже про те писали, то пост можете потерти.. піду дядьку гугля мучити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тож є різні програми асьок, постав іншу, а мене на телефоні 3 стоїть (SE W810i)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишіть поштовий ящик, кину саму інсталяшку, та що в мене. Питав в знайомого, в якого брав джима для себе, то казав що може від самої версії залежати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишіть поштовий якик, кину саму інсталяшку, та що в мене. Питав в знайомого, в якого брав джима для себе, то казав що може від самої версії залежати.

[email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось ссилочка на сайт, де гарно все написано про соніеріксон.

Там в розділі про джимм, або в розділі про свою модель телефона знайдеш як все настроїти.

Пряму ссилку не можу дати бо інтернет сьогодні тормозить страшно, неможу зайти.

Я так собі на w810i настроїв, всьо паше.

Яндекс рулить! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

jimm.rar

Джим, підтягує сам настройки, встановлється без проблем, перевірений на SE, Nokia, Motorola, операторах life:) і Київстар -- працює;)

Може ще кому треба, беріть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...