Перейти до змісту

Потрібно відремонтувати підвіконник в садочку

Lutsk.reg

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня усім!

Підкажіть, або зголосіться, хто може допомогти з ремонтом підвіконників в садочку. Суть така: потрібно зняти фарбу, накрити поверх чимось типу двп/дсп, зашпаклювати, зробити рівну поверхню, пофарбувати і ніби все.

Буду вдячний за інформативну допомогу. Хто може взятися, скажіть за яку ціну і будемо обговорювати умови. Дякую. 

Пишіть в ПП.

П.С. На фото стан підвіконня, що потребує ремонту.

DSC_1065[1].JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, halcogen сказано:

Скільки там тих підвиконників? Що за садочок? Можимо зробити за умови що мого малюка (скоро буде три роки)  візьмуть в той садочок.

Підвіконник один - великий, довгий. 25 садочок, той що на Чехова. Я би й не проти щоби Ваша дитина там навчалася, але я не маю впливу ))) на керуючу садочком. 

Стосовно заміни - згоден на 100 %. Але прохання було по ремонту.

То скажіть, чи візьметеся і за які гроші.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, Lutsk.reg сказал:

Підвіконник один - великий, довгий. 25 садочок, той що на Чехова. Я би й не проти щоби Ваша дитина там навчалася, але я не маю впливу ))) на керуючу садочком. 

Стосовно заміни - згоден на 100 %. Але прохання було по ремонту.

То скажіть, чи візьметеся і за які гроші.

Дякую.

Ремонт буде вартувати вартість нового. І часу треба потрати не мало враховуючи що там десятки шарів фарби. 

Знайти виконавця для такої роботи важко. 

Тому щоб дешево вийшло прийдеться робити своїми руками з інструменту пригодиться фен (обпалити фарбу) шпатель, шуруповерт, електролобзик. І пару кілограм терпіння) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є рідина для зняття фарби. Фарба вздувається і шпателем убирається!!! Феном буде довше і запах буде капец)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Barkas сказал:

Є рідина для зняття фарби. Фарба вздувається і шпателем убирається!!! Феном буде довше і запах буде капец)))

Рідина класна річ коли треба зняти 1 шар фарби, але коли там з десяток шарів на рідині можна розоритися. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та річ не в тому, як це зробити. Річ у тому, хто це зробить. Не розводьте, будь ласка, тут обговорень, а запропонуйте свої послуги. Так як сам не маю часу цим зайнятися, тому і прошу зголоситися когось, хто зможе це зробити. А вже як він це буде робити - без різниці. Головне - результат і виставлений вперед прейскурант за роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Lutsk.reg сказал:

Та річ не в тому, як це зробити. Річ у тому, хто це зробить. Не розводьте, будь ласка, тут обговорень, а запропонуйте свої послуги. Так як сам не маю часу цим зайнятися, тому і прошу зголоситися когось, хто зможе це зробити. А вже як він це буде робити - без різниці. Головне - результат і виставлений вперед прейскурант за роботу.

ви такий скучний!

це форум,ми тут для того щоб поговорити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, halcogen сказано:

Ваш варіант реставрації паршивий. Ми можемо виготовити новий, старий демонтувати, відкоси після монтажу поправити. Якщо вам такий варіант влаштує,то можна буде обговорити роботу/ціну.

Яка інформація від мене потрібна, щоби знати ціну за роботу і матеріали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОК. Завтра все заміряю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...