Перейти до змісту

Металеві ринви та водостоки

viktor02

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт! Цікавить питання,чи хто в Луцьку виготовляє металеві ринки та водостоки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

привіт

багато хто робить

я б собі такі ринви не ставила,але якби ставила то замовляла б лише в нього

не з Луцька,але робить дуже гарно )

виіжджає на обєкти куди завгодно

Саша нуль 98 - 59 один - 4 три- 8 чотири

будь ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собі робив, приїхав поміряв чоловік через десь приїхав на місці із станком  яку довжину треба зігнув, почіпляв і поїхав, робив у 2013р, зараз (+5років)  однакові, пластмасу купляв в НЛ (не дешеву) на сарайчик, втратила колір. Рекомендую Петро 05О-28три-99-три9.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Vikvik Mawr сказал:

Собі робив, приїхав поміряв чоловік через десь приїхав на місці із станком  яку довжину треба зігнув, почіпляв і поїхав, робив у 2013р, зараз (+5років)  однакові, пластмасу купляв в НЛ (не дешеву) на сарайчик, втратила колір. Рекомендую Петро 05О-28три-99-три9.

в НЛ можна купувати лише Бризу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага саме її і брав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 минуты назад, Vikvik Mawr сказал:

Ага саме її і брав

під бризу є багато підробок

у вас є маркування cellfast та bryza на елементах ?

підробки дійсно дуже швидко вигорають

бриза  стабілізує колір,але вигорання не помічала - хоча у багатьох знайомих саме така система

так і клієнти постійні діляться відгуками

також кого цікавить такий момент ,як вигорання - рекомендую розглядати польську водостічну систему Профіл

в минулому році оновили склад  та гарантійні зобовязання - 10 років повноі гарантіі

по рекламацію легко міняють все необхідне , перевірено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене bryza  коричнева 4 роки. Вигорання не має. Єдине що після  першої зими почала підкапувати вода на  зєднувачі ринв.  Крапля в хвилину. Видно вода замерзла і порушила гумовий ущільнювач.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, paksivatova сказано:

під бризу є багато підробок

у вас є маркування cellfast та bryza на елементах ?

підробки дійсно дуже швидко вигорають

бриза  стабілізує колір,але вигорання не помічала - хоча у багатьох знайомих саме така система

так і клієнти постійні діляться відгуками

також кого цікавить такий момент ,як вигорання - рекомендую розглядати польську водостічну систему Профіл

в минулому році оновили склад  та гарантійні зобовязання - 10 років повноі гарантіі

по рекламацію легко міняють все необхідне , перевірено

НЛ продає підробку????

у мене вишневий колір,  щодо маркування треба просмотряять...

Тим менше людину цікавить метал, так от, у мене метал вийшов майже по ціні пластмаси (у це ввійшло обшивка вітрової дошки металом, кріплення ринв (хто брав пластмасу зрозуміє які це додаткові кошти), не треба з'єднувачів між ринвами-відповідно нема ризику протікань,  та сама робота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Vikvik Mawr сказал:

НЛ продає підробку????

Тим менше людину цікавить метал, так от, у мене метал вийшов майже по ціні пластмаси (у це ввійшло обшивка вітрової дошки металом, кріплення ринв (хто брав пластмасу зрозуміє які це додаткові кошти), не треба з'єднувачів між ринвами-відповідно нема ризику протікань,  та сама робота.

є різні майстри - повірте , і такі безшовні є що протікають  - тому що ринва безшовна,а є моменти по іншим деталям

і по ціні так - металева зазвичай в ціні пластмаси

якісна  метелева водостічна система,виготовлена з відповідноі марки сталі дорожча за пластмасу в 2-3 рази

чи НЛ продає підробку - я не знаю ,а от багато фірм цим грішать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, Vikvik Mawr сказано:

НЛ продає підробку????

Тим менше людину цікавить метал, так от, у мене метал вийшов майже по ціні пластмаси (в це ввійшло обшивка вітрової дошки металом, кріплення ринв (хто брав пластмасу зрозуміє які це додаткові кошти), не треба з'єднувачів між ринвами-відповідно нема ризику протікань,  та сама робота.

Металеві ринви звичайно  краще чим пластик ,але  що перші ,що другі потрібно ще вміти    якісно монтувати і дотримуватись певних інструкцій,  від цього залежить термін їх  подальшої служби.Я б  на вашому місці не поспішав  так хвалити майстра який вам монтував суцільні ринви, поясню  вам чому.   90% хлопів які  в Україні встановлюють суцільні ринви  і викатують їх на власному  станочку  банально економлять на  металі  покритому фарбою з двох сторін  і  на товщині металу, який повинен іти на ринви( доречі товщина металу  ринви і труб відіграє велику роль в зимовий період ). Викатують як правило зі звичайного   металу ,який  має іти тільки на металочерепицю чи профіль  в кращому випадку з товщиною 0.5 мм. Щоб зрозуміти , що дочого прошу глянути на фото, якщо у вас теж  полімерним покриттям на зовні ( як раз воно і захищає метал від  корозії, а не тильна сторона металу ) ,  а в середині  ринви просто прогрунтований метал на вас зекономили.  Не спорю  простоять  довго  ,але могли б простояти в тричі більше :)Photo0104.thumb.jpg.1e7ab3e5d9dc274d645d969302ea0fa2.jpgPhoto0122.thumb.jpg.f2eaa54d8f3547b15e261c90a08be2d5.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не хвалю нікому не роблю реклами, просто надав інформацію. Як кажуть кожна жаба своє болото хвалить. Можливо у Вас і кращі, можливо у мене зроблені як говорите, немає абсолютної істини ніде,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...