Перейти до змісту

Програміст 1с 8.3


itrsua

Рекомендовані повідомлення

Для підтримки конфігурацій, розробки додаткового функціоналу для "Управление торговым предприятием", "Управление торговлей", "Управление производственным предприятием",  "Розница для Украины" потрібен програміст 1с8.3. Фірма знаходиться в межах м.Луцьк.

Вимоги:

1) досвід успішного впровадження та підтримки конфігурацій 1с8;

2) вміння швидко вчитися та знаходити спільну мову з колегами, вміння працювати в команді(на фірмі є кілька програмістів);

3) вміння адекватно працювати з користувачами, вміння разом з ними чітко описати задачу. Не нервувати, коли користувачі з першого разу не можуть чітко описати проблему .

Надається перевага тим, в кого є досвід роботи з УФ та тим, хто працював з мобільними додатками для 1с.

Графік роботи:

5-денний робочий тиждень, понеділок-п'ятниця - з 9.00 до 18.00. Обід з 13.00 до 14.00.

Відпустка - 24 дн., з/п, відпустка та лікарняні оформляються офіційно(практика видачі з/п в "конвертах" відсутня). Для програмістів є окремий кабінет.

Всі основні задачі програмісту надаються в електронному виді і перед виконанням погоджуються керівництвом(також в електронному виді). Погоджуються приблизні терміни виконання. Відхилення від початкового формулювання задачі у випадку незначних змін оформляється як уточнення, у випадку великих змін розглядається як окрема задача. Відхилення від термінів допускається за умови обгрунтування такої потреби (як правило, в 95% таке обгрунтування є). Зарплата комбінована, частково фіксована сума, частково премія за виконані задачі. Середня заробітна плата при таких умовах(приблизна):

На випробовувальному терміні - 10-15 тис. грн. Випробувальний термін - 1 місяць.  З/п, наведена вище за відсутності зауважень до виконання роботи буде переглянута в сторону збільшення – і становитиме приблизно 15-20 тис., розглянемо також і ваші варіанти.

Просимо разом з резюме надсилати також якусь власну обробку або звіт, написану для однієї з типових 8-конфігурацій - на Ваш розсуд. Скидаючи звіт чи обробку, вказуйте, будь-ласка, приблизний час, затрачений Вами на її написання.

Резюме з пропозиціями скидати на адресу: itrsua @ gmail.com (без пробілів).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...