vladek Опубліковано 23 Березня, 2018 в 15:46 #1 Опубліковано 23 Березня, 2018 в 15:46 Продам б/в газову плиту Gefest 1100. Плита 2004 року народження. Весь цей час справно служила мені на кухні. Служила б і далі ще довгі роки, та от захотілось нову.... Загальний стан на 4-. Плита на природній газ, має функцію автозапалювання. Дві конфорки (праві) запалюються відмінно, а дві ліві - трохи проблематично. Причину знаю: пробій ізолятора, тобто іскра утвоюється, але не в зоні отворів пальника, а трохи ниже (глибше), тому і газ не може зігорітись. Міркую, що вправний майстер виправить неполадку на 30 хв. Духовка плити газова, з двома розташуваннями пальників - верхнім та нижнім, є газ-конроль духовки. Робота духовки відмінна. Є обертаючий гриль, але скажу чесно - я грилем останній раз користувався років 5 тому, отже в якому він реально стані - не скажу. Корпус плити має незназне лущення емалі, при потребі легко залікується. В цілому плита гарний варіант в село або на дачу, оскільки основну свою функцію - приготування страв - досі виконує на відмінно. Ціна всього-навсього 1500 грн. Надаю реальні фото.
vladek Опубліковано 25 Березня, 2018 в 12:33 Автор #2 Опубліковано 25 Березня, 2018 в 12:33 Продано, можна закривати тему.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.