laska Опубліковано 23 Травня, 2008 в 14:07 #1 Опубліковано 23 Травня, 2008 в 14:07 От підкинули історіюЧи здатні ви до самопожертви задля близьких вам людей?І чи такі поняття як кохання і любов мають однакову силу. Чи один любить сильніше, інший менше? Чи це не справжнє кохання?
nTl Опубліковано 23 Травня, 2008 в 16:49 #2 Опубліковано 23 Травня, 2008 в 16:49 1. "близькі" - це настільки гумове поняття. чим любов менш обмежена... 2. велика самопожертва проявляється в щоденних дрібницях : поспати поменше, щоб хтось смачненько поїв, промовчати, щоб не образити, пам"ятати про вподобання/звички інших більше, ніж про свої...ех, як це все, виявляється, не легко на практиці. стараємся а ще ж залежить від мотивів (самопожертва з винагородою в перспективі, ага) 3. щось не зрозуміла, чим тут відрізняється кохання і любов:/? 4. завжди кожен любить по-своєму+настільки, наскільки вміє (як уявляє собі любов, щастя, сім"ю). як тут можна щось вимагати чи очікувати? хіба розвивати(ся) 5. про яке кохання йдеться? те, що в ролику? ги-г... а) вони ж символічно прожили 1000 років, б) головне імхо - хто той дід і чого він їх грузив, в) імхо якось вже воно схематично, поверхневувато...не жизнєнно... "если я не буду слышать, видеть и говорить, что же мне остаётся?" а якже нюх, смак і дотик? а що справжня любов тільки з першого погляду - це взагалі вракі - перевірено. швидше може бути навпаки, хм. все. "пішла на самопожертву. буду через 10 хв"
Гість Zibers Опубліковано 25 Травня, 2008 в 18:46 #3 Опубліковано 25 Травня, 2008 в 18:46 І до чого цей ролік ? Про принцип самопожертви ?1. Дедок в любому випадку і при любих раскладах отримував своє.2. Пацан муділо - не спілкувався остані дні.3. Девка - дура - аналог пацана.4. Ролік не про любов, а про важкий вибір. Якщо є той вибір.А він був в обох. І мачіть деда треба було со старта за гон на любиму девушку, а не сюсю - ляля.А то філософію развели..НТІ - все описала толково (вроде), але є ще дауни які велись, ведуться, і будуть вестись на лайно !
raziel8 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 08:36 #4 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 08:36 І скажіть що це ще може бог?да мачіть такого діда треба, його самого в пекло!!! Чи це може сатана? Тоді деж той хвальоний бог? чого він таке допускає?Яка нах самопожертва??? Коли люди люблять один одного, то саме жорстоке що можна зробити це розлучити їх!!І не говоріть про випробування! Бо чим це тоді краще за пекло??
keepo Опубліковано 4 Червня, 2008 в 10:23 #5 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 10:23 raziel8, причому тут Бог? Ролік вмене не грузиться що там такого показують? Що мається на увазі під самопожертвою? Почку там, частину печінки, легке? Якщо час, увагу, то тут важче, особливо в молодому віці. Всім хочеться уваги і чим побільше.
laska Опубліковано 4 Червня, 2008 в 12:41 Автор #6 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 12:41 Під роликом є можливість його скачати, щоб подивитись. Для мене суть не у тому хто той старий, а у тому хто який вибір зробив.
vef Опубліковано 4 Червня, 2008 в 16:57 #7 Опубліковано 4 Червня, 2008 в 16:57 До речі, чим читати цей 1000let.flv прочитати ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.