Tais Опубліковано 24 Травня, 2008 в 05:33 #26 Опубліковано 24 Травня, 2008 в 05:33 Очень смешно, когда обсуждают Айс те, кто на нем не ездил. Однозначно лучший вариант- договориться и проехать хоть по 100м на одном и на другом. На каком тебе будет комфортнее, тот и бери. Все равно через месяц захочешь что-то менять ( и в том и в др. случае). А может исходной комплектации хватит????
Vershnycya Опубліковано 24 Травня, 2008 в 09:44 #27 Опубліковано 24 Травня, 2008 в 09:44 Я ще особливо в вєлах не розбираюсь,але вставлю і свої 5 копійок).В мене айсік і для початківців він дійсно кльовий.Один мінус-важкий скотина.
Mondiale Опубліковано 24 Травня, 2008 в 11:19 #28 Опубліковано 24 Травня, 2008 в 11:19 А як щодо Бергамонт Сталіон - коштує трохи більше, але там касєта 9х, манєтки Деоре, вилка Suntour XCM-HLO 100 mm Hydraulic Lockout (хоча в каманча Suntour SF XCM LO 100 mm Hydraulic Lockout, не знаю чи це така сама)? Чи можливо будуть ще якісь варіанти за розумну ціну? Як говориться "Не словом, а ділом" - піди на Велозону, наприклад, на Московську (там вибір більший) і скажи ціну продавцю, за яку ти хочеш брати вєл - і тобі там порекомендують і можеш попробувати на вулиці катнутись, відчуєш зразу різницю!Бо всі вєліки хороші, того шо Велозона - не Варшавка
Tais Опубліковано 24 Травня, 2008 в 14:45 #29 Опубліковано 24 Травня, 2008 в 14:45 Один мінус-важкий скотина. Взгляд со стороны ( вроде как к делу и не относящийся) - велосипед на котором ездишь, нада любить ! Иначе толку не будет .....
Vershnycya Опубліковано 25 Травня, 2008 в 08:44 #30 Опубліковано 25 Травня, 2008 в 08:44 Один мінус-важкий скотина. Взгляд со стороны ( вроде как к делу и не относящийся) - велосипед на котором ездишь, нада любить ! Иначе толку не будет ..... Никто и не спорит,что надо любить..Но от этого он легче не станет
Samhayne Опубліковано 25 Травня, 2008 в 11:54 #31 Опубліковано 25 Травня, 2008 в 11:54 Я ще особливо в вєлах не розбираюсь,але вставлю і свої 5 копійок).В мене айсік і для початківців він дійсно кльовий.Один мінус-важкий скотина. Ти ще мого команча не совала... ото дійсно - жесть....
Anders Опубліковано 25 Травня, 2008 в 13:13 Автор #32 Опубліковано 25 Травня, 2008 в 13:13 Один мінус-важкий скотина. Якщо я не помиляюсь в характеристиці Айса вказана вага 13,3 кеге. А це бюджетного хартейла 12-13 кг - це звичайна вага. Чи можливо Айс ще важчий? Важити не пробувала? В мене айсік і для початківців він дійсно кльовий. Кльовий для міста, чи кльовий взагалі? Мене цікавить як Айс себе поводить не на асфальті, а на грунтовій дорозі, тому що кататись планую за містом.
Anders Опубліковано 25 Травня, 2008 в 13:22 Автор #33 Опубліковано 25 Травня, 2008 в 13:22 Як говориться "Не словом, а ділом" - піди на Велозону, наприклад, на Московську (там вибір більший) і скажи ціну продавцю, за яку ти хочеш брати вєл - і тобі там порекомендують і можеш попробувати на вулиці катнутись, відчуєш зразу різницю!Бо всі вєліки хороші, того шо Велозона - не Варшавка На Велозоні був. Там в основному Треки, Жаянти, Бегемоти і Команчі. Але при одноковій ціні рівень обланання на Бергамонті значно вищий ніж в інших. А на рахунок катнутись на вулиці - там є така послуга???
Igrek Опубліковано 25 Травня, 2008 в 18:25 #34 Опубліковано 25 Травня, 2008 в 18:25 А на рахунок катнутись на вулиці - там є така послуга??? Є. Якщо сухо надворі. Заставу тільки, мабуть, треба залишити
Mondiale Опубліковано 25 Травня, 2008 в 19:56 #35 Опубліковано 25 Травня, 2008 в 19:56 На Велозоні був. Там в основному Треки, Жаянти, Бегемоти і Команчі. Але при одноковій ціні рівень обланання на Бергамонті значно вищий ніж в інших. А на рахунок катнутись на вулиці - там є така послуга??? Я зразу дав гроші за свій вєл, тоді сів і катнувся (я був впевнений шо хотів імінно свій айс). Так чудово котиться..ммм..як ніби крила по-бокам, чесне слово Я був не сам, купляв разом з другом (EXPERT), він часто катається з бордовськими велолосями і його добре знають продавці Велозони, там приємні продавці . Ти теж можеш взяти когось знайомого звідси, тут таких людей багато Щасти!
raziel8 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 12:05 #36 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 12:05 2 Anders: це все обговорення на зразок "-смажена картопля краще ніж фрі, бо вона жарена на салі. - але фрі ж хрустить..."Не варте це все обговорення для тебе, як початківця, нічого. Можливо ти через тижденнь відмовишся їздити на велі.Бери гроші і їди купляй що сподобається, все одно будеш продавати. Як правило нівкого перший вел не затримувався на довго.Поїздиш сезон другий, тоді почнеш вникати в усі подробиці, а зараз купляй, катайся та насолоджуйся.Не важливо якій велосипед, а важливо хто на ньому їздить.
Anders Опубліковано 26 Травня, 2008 в 18:16 Автор #37 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 18:16 2 Anders: це все обговорення на зразок "-смажена картопля краще ніж фрі, бо вона жарена на салі. - але фрі ж хрустить..." Не варте це все обговорення для тебе, як початківця, нічого. Можливо ти через тижденнь відмовишся їздити на велі. Бери гроші і їди купляй що сподобається, все одно будеш продавати. Як правило нівкого перший вел не затримувався на довго. Поїздиш сезон другий, тоді почнеш вникати в усі подробиці, а зараз купляй, катайся та насолоджуйся. Да... про картоплю це сильно сказано. Але все ж таки перед покупкою я хочу знати, що купляти, бо планую взяти велосипед не на один сезон і продавати через місяць його не планую. А купляти якогось лаха за пару гривень не хочу. Тому і звернувся на форум, щоб знаючі люди підказали, що краще взяти.
Igrek Опубліковано 26 Травня, 2008 в 19:56 #38 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 19:56 1. Поїздка на 100 метрів нічого тобі не дасть зрозуміти. Особливо, якщо це твій перший велосипед. Я, наприклад, мабуть тільки кілометрів за 5-10 зрозумію, що мені краще підходить. 2. Якщо в них така сама ціна, то значить, чимось вона обгрунтована. А отже, кожен з них вартує того, що за нього просять. Особливо, зважаючи на те, що одні тобі тут радять одне, а інші інше - і радять люди не зовсім далекі від теми. 3. Якщо є затримки з доставкою якогось з них, бери те, що є в наявності. І їздь вже, не забиваючи дурним вибором голову. Якщо ти "захворієш" цим серйозно, то наступного сезону тобі чогось не буде вистачати і там, і там - тоді будеш думати або над апгрейдом, або над заміною. А якщо будеш, так як я - їздити собі на роботу, іноді за межі асфальту протруситися, іноді на квесті поганяти, то сезона на два тобі точно вистачить, а може й більше. 4. Дивися на колір, зовнішній вигляд. Велосипед повинен тобі подобатись - тобі ж на ньому їздити. Якщо ти любиш брендові речі, то Bergamont - це все таки бренд 5. Чи є різниця в гарантії? Хоча я вважаю - все, що має вилізти, вилізе місяця за два. Хм. Ото написав. Якщо ще щось надумаю, то допишу потім.
Andruha_gpz28 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 20:41 #39 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 20:41 На Велозоні був. Там в основному Треки, Жаянти, Бегемоти і Команчі.... А наша Галя балувана !!! Тобі цього мало, чи що ??? Ну в Київ з"їзди, там більший вибір. Якщо по брендах, то з того, що приведено в списку по порядку Giant, Trek, Bergamont а тоді вже Comanche. Але в кожного виробника є байки від топових мегадорогих для серйозних спортсменів і до простих дешевих, для любительських велопрогулянок. Іди і купуй той, який тобі подобається і не парся. Все одно, все передбачити неможливо і згодом щось будеш міняти.... Он Мартенз на дешевій бергамонтовській рамі в Дубках в еліті змагається, а є люди, які на Скотах по 10 000 грн в Києві раз в місяць на пиво їздять... Не ведись ти на цю всю фігню. Тут не "как вы яхту назовете, так она и поплывет", тут все залежить від твого бажання каататись. Якщо воно є, то пофіг, що на рамі написано, а якщо ні, то гучне ім"я велосипеда нічим не допоможе. Бажаю правильного вибору і задоволення від їзди на новому велосипеді.
Anders Опубліковано 27 Травня, 2008 в 06:30 Автор #40 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 06:30 2Andruha_gpz28Тобі цього мало, чи що ???Мені цього не мало. Просто в Жаянта чи Трека за 500$ обвіс набагато гірший як в Бергамонта, а за надпис на рамі платити якось не охота. Тому все більше схиляюсь до Бергамонта, але поки не визначився який саме Айс чи Сталіон (різниця десь 600 грн). Так як Бергамонтів в Велозоні поки немає, тож чекаю поки привезуть, а там вже буду вибирати.
raziel8 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 08:15 #41 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 08:15 2Andruha_gpz28Тобі цього мало, чи що ??? за надпис на рамі платити якось не охота. Мені здається, що тебе вже тут зовсім запутали. Якщо не хочеш платити за напис на рамі - бери команча та обвіс кращий. І моя тобі порада, цей вибір вже затягнувся, обговорення вже не має сенсу, всі сказали що хотіли. Бери гроші і іди купляй, бо до осіні будеш вибирати! а там можна купляти лижі!
ursa Опубліковано 27 Травня, 2008 в 08:17 #42 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 08:17 С нашими зимами совет покупать лыжи начинает выглядеть издевательством В прошлом году я их даже и не расчехлял
Anders Опубліковано 27 Травня, 2008 в 09:10 Автор #43 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 09:10 І моя тобі порада, цей вибір вже затягнувся, обговорення вже не має сенсу, всі сказали що хотіли. Бери гроші і іди купляй, бо до осіні будеш вибирати! а там можна купляти лижі! Вчора дзвонив на велозону: з бергамонтами напряг. Значить ждем-с коли привезуть (мають позвонити), а там поїду подивлюся і буду брати.
raziel8 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 09:41 #44 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 09:41 С нашими зимами совет покупать лыжи начинает выглядеть издевательством В прошлом году я их даже и не расчехлял Це тільки через те що ми бідні, Ось в ОАЕ є свій особистій лижний курорт в пустелі
Tais Опубліковано 28 Травня, 2008 в 08:22 #45 Опубліковано 28 Травня, 2008 в 08:22 Есть хороший вел не новый, но в отличном состоянии Бергамонт Сталлион( один из лучших вариантов Берг, написано про них дофига,см "Вибір велоконя"). Команч отдыхает. Для старта- прекрасный вариант, ростовка рамы - 52. Если интересно моб. 80503782489.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.