Перейти до змісту

Psiloc IrRemote v1.03 для Symbian OS 9.x S60

@Andrew@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нарив в неті цю прожку:

Программа irRemote от Psiloc превращает смартфон в универсальный пульт дистанционного управления бытовой техникой. Это маленькое удобное приложение, которое не требует много места. irRemote позволяет управлять аудио и видео и аудио оборудованием используя всего одно устройство - смартфона под управлением Symbian. Оно поддерживает основные бренды домашней электроники доступной на рынке.

2113_1.gif

Поставив на свій Е51 працює чьотко і прога взагалі класна) завтра треба в якийсь магазин сходити і повирубати там всі телевізори)

Опубліковано

Я в минулому році в Крезі поприкалувався :) Бідняга незнав що то робиться, що за раз пару телевізорів врубається і вирубається. Пару раз музику в барах робив тихіше на музикальник центрах. І казав щоб не робили голосніше, тіпа я Джеймс Бонд на заданії :)

Опубліковано

а цею самою програмою чи іншою?

а то ця трохи туповата тим, що треба самому вписувати модель ТВ, ДВД, центра і т.д.

якщо в тебе є якась інша то скінь будь - ласка

мені на сімбіан 9.1-9.2

тут можна скачати прожку, бо на фтп немає місця

Опубліковано

Scorpio, повезло тебе значит. обычно в мобилках/коммуникаторах делают порт весьма слабым и он не тянет даже на несколько метров. но проблема лечится подборкой сопротивления, которое стоит в цепи ик-диода

Опубліковано

Shkoder, добре знайомий тобі Samsung SGH-i750 "бив" інфрачервоним портом метрів на 15 - ми сиділи на другому поверсі ресторану, і я переключав плазму, яка була на стіні навпроти, на першому поверсі :)

А відносно софта для ІЧ-порта під Symbian 9 - було б непогано, якби хтось поділився вилікуваним :)

Опубліковано

Yarchik, там вроде была в комплекте программа-пульт. то есть труба как бы заточена под такого рода развлечения <_<

Опубліковано

на мому домашньому ТВ (Соні) то треба десь за 1-2 метра юзати.....в друга за 5+ мона юзати (ЛЖ флетрон)

а той що в Брамі тв (там-там) то там на 10+ метрів тяне)

+юзав в там-тамі сьогодні, мені аж шкода стало цих продавців, які не знали, що там робиться <_<

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Намагався випробувати на своєму Nokia 6290. Більшість версій взагалі не підтримуються (для Symbian 8). Зо три архіви містили тестову версію для Symbian 9. Коректно встановилась лише одна, але й та відмовилась виконувати свої функції. Розчарувався... :)

Опубліковано
Сама програма в архіві, судячи з назви, підписана. Не підписаний Crack ;) ...

Crack це ж така сама програма!Підписати можна за інструкціею на вище вказаному

мною сайті..... :)

Опубліковано
Crack це ж така сама програма!Підписати можна за інструкціею на вище вказаному

мною сайті..... :)

Ясно, що програма...

Але коли я прочитав про ті методи сертифікації, то вирішив, що можу без того irRemote обійтись :P ...

Опубліковано

а можна нічого не підписувати а просто SecMan і через цю прогу зроби собі сертифікат і все буде норм(я так робив) або просто хакнути телефон (як хакати пише на сайт смарт60)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...