Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

лучший вариант

простой комп для нета

и приставка для игр

А саме головне - економія фінансів!

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

есчо в боксе пояфилась фишка...можна не писать ни каких дискоф а просто закидать игру на ЮСБ флешку вставлять и шпилить ВО ЕкОНомиЯ)))

Опубліковано

І навіть, якщо взяти, той же самий GRAW 2, то що на РС і XBOX360 картинка зовсім різна!

І самий головний плюс XBOX 360 в тому, що він працює на максимальній потужності, без оверклокерства, тобто всі компоненти на 100% загрузці і повноціно працюють + ніякого шуму + ніяких вірусів і т. п.

ахахахаха

Снкс... Поржав від душі :)

Перечитай темку з початку і зніми рожеві окуляри ;)

Ігри провісають по фпс, самі приставкі шумлять і гріються, практично 50% володарів боксів в перші рокі носило свою приставку на обмін по гарантії ітд ітп... Ні одна з проблем ПК геймінга зараз не оминає приставкі, а подекуди стоять ще більш гостро.

Бокс- 100% кастрований ПК

ПС3 - 50%кастрат від ПК + 50% БД плеєра

Ігрові платформи для ігор, РС для роботи і нету!

Консолі - фастфуд для того щоб сожрать і забуть. В тебе є вибір з трьох гамбургерів які відрізняються лише кількістю слоїв і двох напоїв які відрізняються лише кольором.

ПК - їжа яку готуєш сам або замовляєш в ресторані. Можеш зїсти простий бутерброд (зуму сімси ітд) якщо ліньки готувати а можеш приготувати Фуагра в соусі із трюфелів. Це мультимедійна платворма яку будуєш сам. При бажанні перетворюється в ігрову платформу з колосальними можливостями для задоволення. Чого варті хочаб 3Д окуляри які зараз входять в моду.

Все залежить лише від твоїх бажань і сум які ти готовий за це заплатить.

Опубліковано

Що брати залежить від вподобань....вільного часу....і фінансів.....

ех..не хочеться Сілю дражнити, що на його священом металоломі то особо і пограти нема чого.

але як буде цікаво то і поговоримо)

Опубліковано

ех..не хочеться Сілю дражнити, що на його священом металоломі то особо і пограти нема чого.

"собака гавкає а караван іде" :)

Ще ніразу не виникало питань "в що ж таке мона пограть на ПК", зазвичай лише "блін... коли я все це маю пройти?"

Опубліковано

в тому то і справа....що нема толком достойних проектів...а у всякий мотлох після важкого дня не дуже хочеться грати.

Опубліковано

Час йде а ти не міняєся і крутиш одну і ту ж пластинку :)

Проектів достойних є багато вже і багато світить в майбутньому. Так що на наш вік достойних ігр хватить, а далі вмруть і консолі і пк а всі будуть сидіть в матриці :)

Опубліковано

Проектів достойних є багато вже і багато світить в майбутньому.:)

И вправду. Стоит вспомнить тот же Devil May Cray 4, Gears of war, Assasin's Creed, Street Fighter IV, Final Fantasy XIII и конечно же Prince of Persia.

На консолях очень удобно играть. Возьму тот же пример с вундервафлями (едой):

На РС ты кушаешь хлеб с маслом. А на консолях ты ешь хлеб с маслом и медом\сгущенкой\вареньем. Дело в том, что РС предназначен в большинстве для работы. И точнее там клавиатура и мышь. На консолях же удобные руль\джойстик, с которым ты действительно чувствуешь себя в игре. Конечно же это все можно прикупить к компу,

но игры созданные именно для консоли будут передавать всю ту атмосферу, которую хотели передать разработчики.

Опубліковано
якщо ліньки готувати а можеш приготувати Фуагра в соусі із трюфелів. Це мультимедійна платворма яку будуєш сам.

Тільки, щоб зготувати таку "ФУагру" треба від 1000$ і не факт, що ти отримаєш саме те що хотів, а через рік, твоя фуагра, буде дохлим горобцем! :) нові "фуагри повилітають". Гонкі виробників графічних акселераторів(за кошти наївних геймерів), ніколи не кінчаться, як і лохів які на це тратяться. імхо

Чого варті хочаб 3Д окуляри які зараз входять в моду.

І, як, вони класно садять зір, і як класно красніють очі(це вже як в кого). Я би і даром такого "добра не хотів би". Фірма виробник тобі таких даних не опоблікує і іншим не дозволить!:)

Придбавши консоль(навіть Б/У в районі 250-ти $), можна забути про апгрейд добрих 5 років, придбавши РС через рік це вже хлам. Надійність консолей, я первірив особисто моя ПС2 прослужилабіля 7 років і щеб служила якщо не аварія. А ті цифри по поломкам консолей, це не більше як війна конкурентів за ринок(цілком нормальна річ як на мене) бо якщо би ті цифри булиб правдиві, то америкоси позовами в суд, похоронили би XBOX 360, а суди там серйозні. :angry2:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ще раз, може повторюся: Все пізнається в порівнянні! Коли, АС2 під РС, ламали всі хто могли, і таки не написали кряк(а перебилися емулятором сервака), то юзери ХBOX 360 спокійно стянули образ цяцькі, і шпілили на всю мошшш!:)

Опубліковано

реально для мене на пк нема в що пограти.

чим мені можна замінити анч 2....хеви рейн....моторшторм...?

Проектів достойних є багато вже і багато світить в майбутньому

шо вам світить..так це новий апгрейд...бо мафію напевно так само оптимізують як і гта4......треба ж комусь залізячки спихати нові.

Опубліковано

комп апгрейдится под новые игрушки

думаю с этим все согласятся

на ПК тока в онлайн игрушки поиграть мона но их счас достойных нету

Опубліковано

В мене є просьба,можливо хтось відгукнеться.Хочу на свої очі порівняти свій середній комп і Бокс.В кого є бокс і він зможе з ним підійти?Винагодрода обеспечена!

Опубліковано

В мене є просьба,можливо хтось відгукнеться.Хочу на свої очі порівняти свій середній комп і Бокс.В кого є бокс і він зможе з ним підійти?Винагодрода обеспечена!

Підійти бажнно ночю, на віддалених районах міста :rolleyes:

Опубліковано

Тільки, щоб зготувати таку "ФУагру" треба від 1000$ і не факт, що ти отримаєш саме те що хотів, а через рік, твоя фуагра, буде дохлим горобцем! :) нові "фуагри повилітають". Гонкі виробників графічних акселераторів(за кошти наївних геймерів), ніколи не кінчаться, як і лохів які на це тратяться. імхо

Да потрібно 1000$ але про абдейти тут не було ні слова і особо розпилятись потім не потрібно буде.

Мова йшла про руль для гонок, джойстик для літалок, джойстик від бокса для портів, клаву аля G11 G15? мишу G5 G9, нормальні колоночкі 5,1 7,1 а не піщалкі за 100грн, достойний монітор а не ширпотреб за 100баксів, зручне крісло та стіл а не з табуреткою на кухні гамать.

Придбавши консоль(навіть Б/У в районі 250-ти $), можна забути про апгрейд добрих 5 років, придбавши РС через рік це вже хлам.

А на рахунок абдейтів то тут взагалі немає чого їх згадувать.

Зараз мультиплотформена політика просто зупинила необхідність частого греду компа.

Нічого зажерлішового за крізіс так і не вишло за останні рокі (підкреслюю слово зажерливішого щоб не почали перекручувати слова)

Маю декількох друзів компам яких вже по два-три рокі і вони ще не думають абдейтитись так як все йде на максі

Надійність консолей, я первірив особисто моя ПС2 прослужилабіля 7 років і щеб служила якщо не аварія. А ті цифри по поломкам консолей, це не більше як війна конкурентів за ринок(цілком нормальна річ як на мене) бо якщо би ті цифри булиб правдиві, то америкоси позовами в суд, похоронили би XBOX 360, а суди там серйозні. :angry2:

Не порівнюй ПС2 з ПС3 і Гробом360.

ПС2 - Остання справжня консоль.

Нинішнє покоління пішло абсолютно по іншій еволюційні дорожці і це вже не приставки а кастрати від ПК. Обидві консолі мають майже ПК архетіктуру (бокс на 90% ПС3 на 50%).

Старі ж приставкі були унікальними в цьому плані.

Про поломкі це 100% правда. А судитись з ними немає підстав так як майкі просто виконували свої гарантійні зобовязання. Зламалась ? - міняєм або ремонтуєм без питань.

Інше діло що юзвєрям з україни не світить ні помінять ні здати по гарантії так як вони відразу шились в нас і гарантія улітала в трубу.

Ще раз, може повторюся: Все пізнається в порівнянні! Коли, АС2 під РС, ламали всі хто могли, і таки не написали кряк(а перебилися емулятором сервака), то юзери ХBOX 360 спокійно стянули образ цяцькі, і шпілили на всю мошшш!

Там можна спокійніше вкрасти. Це для тебе головний плюс бокса ? )

Опубліковано
Нинішнє покоління пішло абсолютно по іншій еволюційні дорожці і це вже не приставки а кастрати від ПК. Обидві консолі мають майже ПК архетіктуру (бокс на 90% ПС3 на 50%).

Якщо це було би правдою, то емулятор вже давно б написали і похоронили би бокс. Ті, хто старається написати емулятор, кажуть, що архітектура бокса надзвичайно складна, а з ПС2 було все набагато простіше.

Там можна спокійніше вкрасти. Це для тебе головний плюс бокса ? )

Головний плюс це: ігробільно, економно, до х.я великий вибір калсних цяцьок від яких дух захоплює, якість ігри зразу на лице, видно що працює дуже великий колектив професіоналів, да і першими цяцькі ідуть на ікс бокс.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Одне зразу хочу пояснити - я не ганю РС, просто РС-шна платформа, це як річ без хазяїна, нема кому за нею дивитися. І один Crysis 1, 2 справу не поправлять.

Опубліковано

2Anubius

перестань доказывать что-то

силя всёравно останется при своём

открой любой обменник в раздели игры

и сравни скока игр на ПК и на Хящик

Грубые цифры

на ПК 1500 примерно

на Хящик 150 примерно

но из 1500 игр стоющих 10-15% (хотя большенство игр такой ТРЕШ жестокий)

а из 150 на 90% один эксклюзив

В общем ПК как игровая платформа не помрет, железо то выпускают,

а без новых игр оно будет бесполезным…

Даже покупая игрушку на её каробке пишут что нада такую-то видяху

и в последнее время часто проскакиваеть что "ета видяха сделана именно для этой игры"

Опубліковано

Перший бокс був 100% ПК з джойстиком але його особо не емулювали поголовно(принаймы не стикався)

Для прикладу Лінукс і Вінда працюючи на абсолютно одинаковому залізі не виконують чужі програми :)

В боксі же процесор побудований на іншій технології чим на ПК, через що виникатимуть складності в емуляції. Хоча принцип роботи заліза ідентичний, да і саме залізо не далеко втікло.

Для ознайомлення переглянь внутріності

http://www.ixbt.com/consoles/xbox360_review.shtml

http://www.ixbt.com/consoles/ps3_review.shtml

Опубліковано

открой любой обменник в раздели игры

и сравни скока игр на ПК и на Хящик

Грубые цифры

на ПК 1500 примерно

на Хящик 150 примерно

но из 1500 игр стоющих 10-15% (хотя большенство игр такой ТРЕШ жестокий)

а из 150 на 90% один эксклюзив

Чисто твої цифри

15% з 1500 = 225 стоящих ігр під ПК

90% з 150 = 135 достойних ігр під бокс

тобі ще самому не смішно ? )

а на боксі же процент якісних ігр значно нищій ніж 90 і навіть нищій за 50

Да і чисто з цікавості назви мені 10 достойніших екслюзивів для бокса ;)

Опубліковано

силя без обид)

нафига народу из чего сделан ПС3 и Хящик?

с такимже успехом мона сравнивать машины вроде сделаны одинаково

а почемуто итог разный)

Опубліковано

WILDCHILD старайся читати і сприймати відразу усю розмову а не уривками і лише останні фрази ;)

Архітектура одна = проблеми одинакові (це відносно раніших постів про надійність і потужність і повернення на ремонт)

Тільки на ПК їх ти можеш вирішувати сам а в консолях приходеться нести на заміну одразу всю консоль. В ПК ти можеш вибрати надійних виробників заліза і уникнути проблем а в консолі мусиш миритись з тим що туди вже вставили.

Опубліковано

силя если бы я игрался на Хящике то сказалбы и больше

а так с лёту пару назову:

Halo 3

Gears of War 2 (3 тоже вроде какбы)

Fable 2-3

какойто Селент Хил

и какойто Armored Core (правда для фанатов койх немало)

ну и Финалки без них никак

П.С. могу ошибатся

Опубліковано

Halo 3

Як на мене то непоганий шутер але нічого свєрхєстєствєнного

На ПК вийде як і перші, з запізненям правда, але вийде. Даю прогноз в 95%

Gears of War 2 (3 тоже вроде какбы)

На ПК через рік з вірогідністю 80%

Fable 2-3

Тут вже складніше, але вірогідність 60% що також вийде

какойто Селент Хил

Серія вмерла давно і грать нові ігри з неї не радив би щоб не розстроюватись.

и какойто Armored Core (правда для фанатов койх немало)

Средний бал игры — 63 %.

Трешак про роботів наскільки мені відомо. Нічого особо цікавого там нема, хоча фанатам гандманів і трасформерів мб подобається.

ну и Финалки без них никак

Це не ексклюзив бокса.

І їх краще грать на ПС3

В ітогі з того що тебе цікавить 1на достойна гра яку ти не зможеш точно побачити на ПК і та не екслюзив бокса.

А тепер задумайся чи бокс це той вибір ?)

Найкращий вибір це ПК для мультиплатформи і ПК ігор на постійній основі і ПС3 через пару років щоб пограть в достойні ігри які випускались лише на консолях.

Чому через пару років ? ) Тому що вже пройшло 4рокі з запуску ПС3 а тільки зараз починає набиратись перша 10ка достойних ексклюзивів.

Технологія за цей час обкатується стає більш надійною, приставка меншає (слім версії), дешевшає, а дійсно чудові ігри не старіють імхо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...