Dimonix Опубліковано 19 Травня, 2008 в 09:55 #1 Опубліковано 19 Травня, 2008 в 09:55 John Petrucci - Rock discipline guitar lesson. Год выпуска: 1996 Страна: США Жанр: Видеошкола Продолжительность: 1:57:43 Язык: английский (говорит сам Джон) Описание: Знаменитая видеошкола Джона Петруччи. Маэстро рассматривает большинство аспектов игры на электрогитаре в одном видео (от разминки вплоть до музыкального мышления). Здесь описывается собственная система тренировок Джона, которая будет полезна как новичкам так и более продвинутым музыкантам. Формат : DVD (оригінал). Якість звуку і відео "чудова" ! Можу залити DVDRip, якість звуку і відео дуже "файна". =) Я б навіть рекомендував всім бажаючим саме "ріп", він займає менше (1400Мб.), а якість майже не змінилась. =) На рахунок "скріншотів", то поки викладати не буду, хіба, якщо хтось проситиме (бо там якість не дуже, в реальності набагато краще). =)
Mondiale Опубліковано 24 Травня, 2008 в 12:28 #2 Опубліковано 24 Травня, 2008 в 12:28 Оба, в мене тоже є така школа. там 5 кусків вроді. Но сама розвиваюча для мене школа, яку я пройшов - Paul Gilbert - Intense Rock, ну і ще Вінні Мур на білій гітарі
Dimonix Опубліковано 24 Травня, 2008 в 19:44 Автор #3 Опубліковано 24 Травня, 2008 в 19:44 Оба, в мене тоже є така школа. там 5 кусків вроді. Но сама розвиваюча для мене школа, яку я пройшов - Paul Gilbert - Intense Rock, ну і ще Вінні Мур на білій гітаріАга. А "Paul Gilbert - Intense Rock" в тебе скільки займає ? Яка якість ? А то в мене його здається немає. =(
Mondiale Опубліковано 27 Травня, 2008 в 11:33 #4 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 11:33 Ага. А "Paul Gilbert - Intense Rock" в тебе скільки займає ? Яка якість ? А то в мене його здається немає. =( Якість хороша, там не просто школа, там ше й приколи, такі як розпилювання гітари, дрель з 3-стороннім медіатором та ін 700Мб, можу залити+є табулатура на кожну вправу. Дуже облегшає навчання
Dimonix Опубліковано 28 Травня, 2008 в 09:11 Автор #5 Опубліковано 28 Травня, 2008 в 09:11 "Заливай" з наступного місяця, бо вже траф кінчився. =(
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.