Перейти до змісту

Продам БАД-и для чоловіків


medpost

Рекомендовані повідомлення

Doppelherz aktiv Для простати Forte, капсули , 30 шт. - 250 грн.

опис

харчова добавка Protatis Forte - це комплексний набір інгредієнтів, що підтримують правильне функціонування простати та сечовивідних шляхів для чоловіків старше 40 років.

Продукт містить вичерпний набір інгредієнтів, що мають визнаний, позитивний вплив на якість життя чоловіків старше 40 років. Екстракти з сабал-пальми, кропиви кропиви та насіння гарбуза допомагають підтримувати правильне функціонування передміхурової залози та сечовивідних шляхів.

Для чоловіків, котрі повинні особливо піклуватися про:

нормальний статус простати,
ефективність сечової системи,
належна сексуальна функція.

 

Prostamin, таблетки, 30 шт. - 130 грн.

опис

Дієтична добавка є джерелом цинку, вітамінів B6 та E, а також екстракти насіння гарбуза, кореня кропиви, пилок пальмто і африканської сливи кора.

інгредієнти

сухий екстракт сік гарбуза (Cucurbita pepo), наповнювач (мікрокристалічна целюлоза), сухий екстракт кореня кропиви (Urtica dioica), сухий екстракт пилинки (Serenoa repens), сухий екстракт африканського Prunus (Prunus africana) , картопляний крохмаль, вітамін Е (DL-альфа-токоферилацетат), зволожувач (діоксид кремнію), протизапальний агент (магнійова сіль жирної кислоти - стеарат магнію), цинк (глюконат цинку), вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид)

Властивості інгредієнтів

Цинк, що міститься в PROSTAMIN, допомагає підтримувати належний рівень тестостерону в крові.

Цинк разом з вітаміном Е також допомагає захистити клітини всього організму від окисного стресу.

Вітамін В6 сприяє регуляції гормональної активності та зменшує відчуття втоми та втоми.

ПРОСТАМІН рекомендується для чоловіків старше 40 років, які хочуть зберегти функцію простати та простати в хорошому стані.

 

Doppelherz aktiv Для чоловіків, капсули, 30 шт. - 280 грн.

інгредієнти
Екстракт кореня мака, рафінована соєва олія, желатин, гідрогенізоване соєве масло, гліцерин (гумовою сумішшю), білий бджолиний віск (ексклюзивна речовина), екстракт Готу Кола, корейський екстракт кореня женьшеню, кофеїн, соєвий лецитин ( емульгатор), сорбіт (гумовою сумішшю), оксид цинку (джерело цинку), D-альфа-токоферол (вітамін Е), оксиди та окиси заліза (барвники), селенет натрію (IV) (джерело селену).

Властивості інгредієнтів

Мака, названа перуанським жень-шенем, була використана бійцями інків до бою, щоб збільшити майстерність та ефективність тіла. У клінічних випробуваннях було показано, що він ефективний при збільшенні лібідо та ерекції. його дія базується на впливі на метаболізм оксиду азоту, який вважається головним фактором, що викликає ерекцію. Мака додає життєвої сили, і в той же час знижує стрес, який є одним з найпоширеніших факторів, що впливають на чоловічу статеву активність.
Стандартизований екстракт корейського кореня женьшеню та кофеїну мають енергетичний та зміцнюючий ефект. Стандартизований екстракт Готу-Кола покращує периферичну кровообігу, включаючи кровопостачання репродуктивних органів.
Цинк, селен, вітамін Е підтримують благотворний вплив препарату на систему кровообігу та чоловічу репродуктивну систему.
Доповнення дієти з інгредієнтами, які позитивно впливають на фізіологічні механізми, що дозволяють ерекції та збільшення статевого потягу (лібідо).

інгредієнти

Екстракт кореня маку, рафінована соєва олія, желатин, гідрогенізоване соєве масло, гліцерин (гумовою сумішшю), білий бджолиний віск (ексклюзивна речовина), екстракт Готу Кола, корейський екстракт кореня женьшеню, кофеїн, соєвий лецитин ( емульгатор), сорбіт (гумовою сумішшю), оксид цинку (джерело цинку), D-альфа-токоферол (вітамін Е), оксиди та окиси заліза (барвники), селенет натрію (IV) (джерело селену).

т. 067 1157332, Viber 0951318747

 

500x500 (12).jpg

Простамін.jpg

500x500 (13).jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуваки, хто купить - напишіть про ефективність. 

Хочу знати, чи лишилися клінічні ідіоти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...