Перейти до змісту

Воля-Кабель у Луцьку?

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж.

Чому власне постало питання?

Одна людина шукала роботу, і розсилала резюме по оголошеннях.

потім, зателефонувала мені запитала чи не знаю я таких фірм і адрес.

В одній із електронних адрес прозвучало слово Воля.

А потім я від когось ще чув що ніби -то Воля-кабель хочуть розміститися у Луцьку і надавати свої послуги.

Висказуємося!

Опубліковано

при подключении к интернету от Воли выдается адрес в виде [email protected]

может тут собака порылась?

т.е. это может быть просто мелкая фирма, у которой адрес под Волей

мое ИМХО: это несерьезно для фирмы

для ПП - еще ладно, но фирма могла бы иметь домен в зоне город.уа

Опубліковано

У нас в городе все права на этот домен принадлежит одному провайдеру, все остальные его орендуют у этого провайдера.

• Адміністратори
Опубліковано

У нас в городе все права на этот домен принадлежит одному провайдеру, все остальные его орендуют у этого провайдера.

Не належать, а він тимчасово являється адміністратором зони lutsk.ua

Опубліковано

в Киеве

www.volia.com

вы таки о Визоре, то регать у них домены - ну нах с такими ценами...

это я отстал от жизни, или регистрация имя.lutsk.ua должно быть бесплатно

можно брать деньги за хостинг и поддержку

но не за сам домен как таковой...

• Адміністратори
Опубліковано

http://nic.lutsk.ua/

уважні можуть побачити що за лінком "адміністрування" -> "Правила домену" на зараз написано "Правила домену LUTSK.UA(діючі)" проте лінк веде на pravyla_old.html. І якщо забрати "_old" в назві документа, то побачимо варіант нових правил які с майбутньому будуть діяти. І якраз за новими правилами делегування доменів буде платним на певний термін, так як в зоні com.ua

Опубліковано

Клас! Почали за здравіє закінчили...

Давайте все ж розкажіть про той Оля-кабель, хто що знає...

Бо якщо вони прийдуть сюди, зі своїми ~38Мбіт/сек за 100 грн (15 Гіг трафіку/міс), деяким провайдерам прийде - тойво.. ну тойво...

• Адміністратори
Опубліковано
Давайте все ж розкажіть про той Оля-кабель, хто що знає...

... один к крупних операторів телекомунікаційних послуг квартирним користувачам. Один з лідерів по кількості джерел СПАМ/DDOS ресурсів. Одні користувачі на них плюються за якість інші ж їх обожнюють. Це ті, хто не питаючи згоди користувача колективного телебачення обрізає їх кабелі, демонтує розподільче обладнання і практично примушує користувачів підключатись до них. Але все ж таки, якщо вони на ринку досі присутні - значить щось в них таке є.

Ну і продовжу з того, що 38мегабіт по коаксіалу ніхто користувачу не дасть, це загальна швидкість на всіх користувачів, що буде включена до цього свіча. Це швидкість в бік абонента, в зворотню сторону швидкість менша. Може "деяким" щось і прийде, але зараз Датагруп за 65 грн. дає 10 гіг зовнішнього і 15 місцевого трафіка при швидкості доступу в інет практично необмежену, обмежується лише можливістю того сайта звідки щось користувач хоче взяти ну і в рідких випадках від швидкості організації підключення. Прийде "Воля" в Луцьк - добре, конкуренція спонукає до підвищення сервісу абонентам всіма присутніми операторами.

Опубліковано

38 - это максимум

при цифровом подключении, специальном модеме и пр.

обычно - 12

500-600 КБайт в сек. при закачке - обычное дело

если из UA-IX

post-966-1211096998.jpg

Опубліковано

В них є один великий "+" трафік у UA-IX , безлімітний..

через те www.infostore.org такий популярний

Опубліковано
любой трафик у Воли тарифицируется и оплачивается.

Я від когось чув, що ні.. хм.. нада почитати і попитати.. :)

Опубліковано

після того як я з іфолдера качав зі швидкістю 3мегабіт секунда я зараз на ДМ молюся :D і щасливий як слон ,що вони є)) Часом хвастаюсь знайомим з Россії і Білорусії ціною і якістю свого інтернету ))

Опубліковано
любой трафик у Воли тарифицируется и оплачивается.

Але є пакети(якщо я не помиляюсь, таких більшість),в яких трафік UA-IX безкоштовний...

Опубліковано
Але є пакети(якщо я не помиляюсь, таких більшість),в яких трафік UA-IX безкоштовний...

нет.

есть пакеты, где есть деление на внутренний/внешний

а есть, где смешанный

но бесплатно - только в анлимах. если это можно назвать бесплатным...

http://volia.com/internet/price

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...