Перейти до змісту

вибір/допомога інтернет... Київстар - Інтертелеком ???

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є сім-карта Київстар з безлімітним інтернетом, покриття 3G нема...

якщо дивитися на карту, то покриття є, пряма відстань 5.2км (міряв лінійкою гугла).  Вночі видно червоні вогні на вишці.

або забути та підбирати щось з інтертелекому....  

Опубліковано

ви мабуть плутаєте сдма, gsm і 3G

є така антена, можу дати спробувати як працюватиме, підключається через перехідник до вашого модему і кабель

Опубліковано
1 година тому, steelk сказано:

ви мабуть плутаєте сдма, gsm і 3G

є така антена, можу дати спробувати як працюватиме, підключається через перехідник до вашого модему і кабель

взагалі в тому не розбираюсь...

ось наприклад перша ссилка https://3gturbo.com.ua/3g-antenni/3g-antenna-24-db-800-mgts/  3G сигнал від Київстара ловитиме? (пряма видимість 5.2км) модем UML290 або інший

але ж 3G частоти це щось 900-2100 ??

Опубліковано
18 хвилин тому, Cherman сказано:

Cdma буде явно швидше, ніж gsm. При нормальних модемі та антені, можна отримати швидкість порядка 3-5Мбіт.

я хочу взяти від Київстара  7.2Мб   але то таке мені і 2-3 вистачить...

+ за Київстар платити не треба

Опубліковано

Зазвичай модем впливає на швидкість в співвідношенні лише на 20% відносно якості сигналу, завантаженості мережі провайдера, погодніх умов..... З моїх суб'єктивних спостережень найгірший по швидкості інтернет від інтертелеком буде кращим від середнього і краще середнього від київстар (пишу про середній від київстар, тому що хорошого безпровідного від нього так і не судилось спробувати:)).                    Обслуговування правда в інтертелеком препаскудне, до оператора дозвонитись - як в лотерею виграти, а навыть коли дозвонишся, у разі якоїсь проблеми, то він нічим не допоможе . 

Те, що пише швидкість 7.2Мб;3;12Мб - це маркетинговий хід і максимальна можлива швидкість, при яких усі ті фактори що вище писав стануть в один ряд. Якщо є модем інтертелеком, то спробуйте поюзати на тій місцевості 

Опубліковано

можу дати юзанити інтер... першого числа тариф перейде на фіксований по мб а зараз вроді типу анлім за 10 на добу, модем це свисток huawei ec5321

Опубліковано

поки всім дякую, але щось все більше хочу зловити 3GКиївстара  

HSDPA (до 7,2 Мбит/с)  це ж воно?

Характеристики USB 3G модема MF622:

• Работа в 3G/UMTS сети стандарта WCDMA 2100 (850/1900) Мгц.
  • Поддержка технологий HSDPA (до 7,2 Мбит/с).
  • Работа в 2G сети стандарта GSM 900/1800 (850/1900) Мгц.
  • Поддержка технологий GPRS и EDGE

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Взяв все таки антену у @steelk  

Виявилось що ми на одну і ту саму вишку ловим.

Поки на Інтертелекомі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...