Перейти до змісту

Продам комплектуючі.

Рекомендовані повідомлення

БЖ: Gembird ac 115/230v 50/60hz - 120грн.

Процесор : ADM Athlon x2 - 100грн.

HDD: Samsung 160ГБ. - 120грн.

Куллер: alpine pro rev.2 64 - 150грн. (Стояв у мене в ПК місяці 3-4  потім просто валявся . майже не користувався бо з часом купив водяне) Ціна на розетці 408грн. Тихий.
МП: MSI 880GM-E41 (sAM3, AMD 880G, PCI-Ex16, VGA) . Згорів якийсь кандьор. віддам може хто візьме на запчастини. - 200грн.
Все в гарному стані.
Присутній аргументований торг. Якщо хто забере все одразу зроблю знижку.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Topaz сказал:

там твердотільні конденсатори, вони згоріти не можуть

ну незнаю носив ремонт шось там паяли. після того знову щось сталось , тому вирішив не довбати собі голову і купив нову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, m3m0ry сказано:

шось там паяли

погріли моста, от і все. На пару днів хватило..:D (дам 100грн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блок живлення цікавить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Процесор : ADM Athlon x2 - 100грн.

Куплю процесор. Напишіть свій телефон в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БЖ: Gembird ac 115/230v 50/60hz - ПРОДАНО

Процесор : ADM Athlon x2 - ПРОДАНО

HDD: Samsung 160ГБ. - ПРОДАНО

Залишось :

Куллер: alpine pro rev.2 64 - 150грн. (Стояв у мене в ПК місяці 3-4  потім просто валявся . майже не користувався бо з часом купив водяне) Ціна на розетці 408грн. Тихий.
МП: MSI 880GM-E41 (sAM3, AMD 880G, PCI-Ex16, VGA) . Згорів якийсь кандьор. віддам може хто візьме на запчастини. - 200грн.
Все в гарному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АКТУАЛЬНО ЦІНИ ЗНАЖЕНО!
+Куллер: alpine pro rev.2 64 - 
130грн. (Стояв у мене в ПК місяці 3-4  потім просто валявся . майже не користувався бо з часом купив водяне) Ціна на розетці 408грн. Тихий.
+МП: MSI 880GM-E41 (sAM3, AMD 880G, PCI-Ex16, VGA) . Згорів якийсь кандьор. віддам може хто візьме на запчастини. - 180грн.
Все в гарному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АКТУАЛЬНО ЦІНИ ЗНАЖЕНО!
130грн. (Стояв у мене в ПК місяці 3-4  потім просто валявся . майже не користувався бо з часом купив водяне) Ціна на розетці 408грн. Тихий.
+МП: MSI 880GM-E41 (sAM3, AMD 880G, PCI-Ex16, VGA) . Згорів якийсь кандьор. віддам може хто візьме на запчастини. - 160грн.
Все в гарному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АКТУАЛЬНО ЦІНИ ЗНАЖЕНО!
120грн. (Стояв у мене в ПК місяці 3-4  потім просто валявся . майже не користувався бо з часом купив водяне) Ціна на розетці 408грн. Тихий.
+МП: MSI 880GM-E41 (sAM3, AMD 880G, PCI-Ex16, VGA) . Згорів якийсь кандьор. віддам може хто візьме на запчастини. - 140грн.
Все в гарному стані.
Присутній аргументований торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АКТУАЛЬНО ЦІНИ ЗНАЖЕНО!
100грн. (Стояв у мене в ПК місяці 3-4  потім просто валявся . майже не користувався бо з часом купив водяне) Ціна на розетці 408грн. Тихий.
+МП: MSI 880GM-E41 (sAM3, AMD 880G, PCI-Ex16, VGA) . Згорів якийсь кандьор. віддам може хто візьме на запчастини. - 100.
Все в гарному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, m3m0ry сказано:

+Куллер: alpine pro rev.2 64 - 100грн. (Стояв у мене в ПК місяці 3-4  потім просто валявся . майже не користувався бо з часом купив водяне) Ціна на розетці 408грн. Тихий.
+МП: MSI 880GM-E41 (sAM3, AMD 880G, PCI-Ex16, VGA) . Згорів якийсь кандьор. віддам може хто візьме на запчастини. - 100.

Заберу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...