Перейти до змісту

СМС повідомлення про виграш

Fiore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібний тверезий погляд зі сторони. Велике прохання підказати що робити. Прийшло смс повідомлення на мій номер про те що я став  одним з переможців у смс-вікторині. Зразу перша думка що за розвод... Але зайшов на сайт який був вказаний в смс ніби все добре і ніби як є така компанія. Не знайшов в інтернеті що це розвод... Зв'язався з одним з працівників він мені заявив, що щоб отримати виграш потрібно оплатити комісію  3000грн за переказ вестерюніон у банк B) Не знаю що робити дзвонити у міліцію чи що... Як на мене розвод. Просто розсилають дане смс і прикриваються даною компанією. Як на ваше думку?
Сайт з вікториною -  http://www.auto-surprise.com.ua/

Сайт організатора вікторини - http://www.velton.ua/ru/ 

Опубліковано

100 % розвод. З вас хочуть взяти ті 3000 грн "комісійних". Я вам навіть номер телефона, з якого надійшло СМС можу написати -  0631530205. Вам запропонували ті ж 100 000 грн, що і мені. Мене образило те, що у "вікторині" Sumatra-Smile у мене було лише друге місце. От якби перше - це вже серйозно.:D

Опубліковано

я так і поняв. просто засумнівався через те що посилаються на сайти реальної компанії. як їхній сайт з тою вікториною не забанили ще... в такому випадку їх би в поліцію здати, але мороки...

Опубліковано

ага, дружина теж разок чуть не виграла авто за 1700грн))) 

схожий сайт, на наступний день був недоступний.

Опубліковано

ще красиво як обманюють... я дійсно поповняв рахунок, користувався їх послугами. це по кручє розвод чим цей що "ваш син попав у поліцію потрібно заплатити таку то суму щоб було все гуд"

Опубліковано

Оптимальний варіант при надходжені шахрайських СМС - оприлюднювати номери з  мережі номери телефонів, з яких ці СМС надходять. Тоді шахраям доведеться чавстіше змінювати номери. А подача заяви у поліцію - хороший варіант, але багато мороки. Тому я ще раз оприлюдню номер "благодійників" - +380631530205. Інші номери, вказані у самому повідомленні (а їх чомусь як у випадку шахраїв з картками ПриватБанку також два) напевно не оприлюднюватиму, оскільки люди можуть і не знати, що їх номери так "палять"..... Хоча.... скажимо так - підозрілі номери телефонів, вказані у підозрілому СМС - +380442298176 (+38 (044) 229-81-76) та +38 (095) 251-43-99 ( 0952514399 ). 

Якщо в отриманому вами СМС інші номери - оприлюдніть їх.

Опубліковано
2 хвилин тому, Fiore сказано:

треба було сказати спочатку виграш тоді комісія :D

Якщо не помиляюся, комісія стягується з суми переказу під час його отримання. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...