Перейти до змісту

КП "ЛПЕ" (ДЕПО тролейбусне) шукає адміна

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Швидше за все, потрібен буде адмін,  якщо директор не освоїть слова "фріланс". :)  Хоча якщо по-чесному, то адмін тут потрібен. (та й прописано у штатному розписі)

Обслуговувати:

парк машин в районі 40 шт

Сервери 3 шт. (4 майже )

Зоопарк принтерів.

ПЗ: Вінда від ХР до 10.

Серваки 2003-2012.

1С 7,7 / 8,3

Медок

Із обов'язків:

підтримка користувачів на місці, від "я щось натиснула і все зникло", до "не працює 1С у термінальній сесії" чи налаштувати (прокинути порт) на інет сервері для віддаленого користування.  Є кілька специфічних програм, які є ТІЛЬКИ тут.

Слідкувати за вчасними бекапами та бекапами бекапів! :)  (да, і таке є)

+ активна участь у проектах, типу впровадження GPS / валідаторів. Рахувати пасажиропотік і т.д.

робочий день не нормований, графік від 8 до 17.  Але якщо в диспетчерів о 5,30 проблема, бо відвалилася мережа і вони не можуть зайти в 1С чи обмін документами - зателефонують!

Із зручностей - окремий теплий кабінет.  теплий він і взимку і влітку. Влітку особливо теплий.

ЗП. Якщо чесно, я  не знаю яку ЗП дасть директор зараз, але наразі в районі мінімалка х2, мінус податки. Трохи більше 5000 грн.  Але не забувайте, що платять тут дуже паршиво. Був період коли було регулярно і стабільно. Тепер, на жаль, все не  настільки райдужно. ЗП за липень отримали ще далеко не всі.

Теперішній адмін йде на інше підприємство, де (на його думку) бутерброд виглядає більш апетитним.

Бажаючі можуть писати мені в Приват, скидати резюме і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

адмін знайдений.  (не мною)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...