TommyEmmanuel Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 07:08 #1 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 07:08 Доброго дня! Після перепадів напруги, перестав заряджатись та працювати IPhone 5, який, якраз під час перепадів заряджався. Блок працює, лайтінг також 100%. Хто може допомогти порадою (крім банальних, типу, "занеси у ремонт" і.т.д., у ремонт і так буду нести, просто не хочу щоб мені там "вішали"), що могло трапитись з телефоном? На мою думку це контроллер живлення та заряду, але я не фахівець. Можливо потрібно поміняти плату на якій гніздо заряду, абощо. Буду вдячний любим, нормальним порадам. Дякую!
Amor Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 10:01 #2 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 10:01 2 часа назад, TommyEmmanuel сказал: Доброго дня! Після перепадів напруги, перестав заряджатись та працювати IPhone 5, який, якраз під час перепадів заряджався. Блок працює, лайтінг також 100%. Хто може допомогти порадою (крім банальних, типу, "занеси у ремонт" і.т.д., у ремонт і так буду нести, просто не хочу щоб мені там "вішали"), що могло трапитись з телефоном? На мою думку це контроллер живлення та заряду, але я не фахівець. Можливо потрібно поміняти плату на якій гніздо заряду, абощо. Буду вдячний любим, нормальним порадам. Дякую! Брат займається ремонтом. З його слів: "Потрібно замінити контролер заряду(u2), ціна ремонту 1000 грн" Зацікавить - напишу номер в приват
VojinSvitla Опубліковано 19 Жовтня, 2019 в 11:26 #3 Опубліковано 19 Жовтня, 2019 в 11:26 Хто в курсі підтвердте, Iphone 5, модель a1428 в Україні 4G не підтримує?
Nokian Опубліковано 19 Жовтня, 2019 в 12:47 #4 Опубліковано 19 Жовтня, 2019 в 12:47 Деякі підтримують,деякі ні.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.