Перейти до змісту

поможіть скачати Half-Life Black Mesa: Source

ART

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Поставив на закачку. Якщо буде місце на фтп то зранку закину

ок. дякую +1. А ти все качаєш?

Опубліковано
отпишись как реализация... ато движок сорс ето еще не показатель качества ...

в мене ця цяцька є в складі ліцензії ХЛ2, трохи бігав, візуально зміни мінімальні, зограження просто стало гладшим, при наближенні не так розпливаються текстури. чогось аж-аж в порівнянні з ХЛ1 і ХЛ1сорс майже нема. але понастальгірувати можна :(

Опубліковано

А, то це лише alpha-версія! А я вже "розкатав губу", думав, що вже вийшла фінальна версія.

Опубліковано
в мене ця цяцька є в складі ліцензії ХЛ2, трохи бігав, візуально зміни мінімальні, зограження просто стало гладшим, при наближенні не так розпливаються текстури. чогось аж-аж в порівнянні з ХЛ1 і ХЛ1сорс майже нема. але понастальгірувати можна ;)

Це не та "цяцька". Дійсно, Valve робили римейк оригінального Half-Life, але зміни там справді мінімальні. А тут йдеться про масштабний фанатський проект. Буде заново "перемальоване" усе - моделі зброї, персонажі і "локації".

http//blackmesasource.com

Опубліковано
Це не та "цяцька". Дійсно, Valve робили римейк оригінального Half-Life, але зміни там справді мінімальні. А тут йдеться про масштабний фанатський проект. Буде заново "перемальоване" усе - моделі зброї, персонажі і "локації".

This total conversion will not require Half-Life: Source to play - only legitimate copies of Half-Life 2 and Counter-Strike: Source on Steam

хе-хе, ще один + за ліцензійний халф/сорс. певно вальв тільки на цих умовах і дала доступ до двіжка. купуйте стім товариші геймери, він рулєз :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...