Перейти до змісту

Куплю плату керування монітора XEROX XM7-22w

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

спочатку було ніби в мене частота 20Гц, потім почав рябіти і зникли плавні переходи між кольорами як при 16бітній кольоропередачі, прогріли скалер - стало норм на пару днів, ну як норм - час затримки матриці показувало 60 мілісекунд, але показував, а потім став все рожевим засвічувати, пізніше закину фото самої плати

Опубліковано

ок, просто з власного  досвіду в цих моніторах проблемний шлейф на матрицю (можу помилятись). Конектор шлейфу зі сторони скалера розбірний, там часто окислюються контакти.... + до чистки контактів я окремим провідником дублюю живлення матриці (+5v). А скалер в моїх випадках був ні причому.

Опубліковано
20 годин тому, YanukAC сказано:

ок, просто з власного  досвіду в цих моніторах проблемний шлейф на матрицю (можу помилятись). Конектор шлейфу зі сторони скалера розбірний, там часто окислюються контакти.... + до чистки контактів я окремим провідником дублюю живлення матриці (+5v). А скалер в моїх випадках був ні причому.

навіть не знаю, він то робить нормально то видає все, що я вище описав, контакти не чистив, спробую, по суті він то робить то не робить, як йому зайде і які фактори на це впливають я затрудняюсь сказати. Проблеми можуть вилізти як і відразу після включення, так і після 1-2 години роботи, буду ввечері вдома зроблю фото  його "глюків"

Опубліковано

Ооо, то тут міком славнозвісний. Тоді все напевно зрозуміло. Цікавить пишіть в приват. Можу взятись за ремонт. Всі деталі в приват або по тел.

Опубліковано

та розберіть конектора шлейфу, подивіться, почистіть контакти це не складно, просто потрібна акуратність. Як правило окиси добре видно на трьох контактах по лінії живлення (+5v). Ящо це не допоможе тоді потрібно більш детально дивитися. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...