Перейти до змісту

Поганий адмін шукає роботу

zolexiy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чому поганий? Тому що має місце в нашому суспільстві думка про те що всі хороші адміни мають роботу. От і виходить що я до них не відношусь, так як знаходжусь в пошуку.

Резюме

Основна моя проблема, що проживаю за 30 км (але доїзд гарний) від Луцька. Тому шукаю по інтернету поки що, та й якщо їхати в Луцьк - то толку? Ходити по фірмах, пропонувати себе? Також прекрасно розумію що інтернетом поки не так інтенсивно користуються кадровики, як хотілося б, але якщо контора буде шукати компутерщика в газетах, то я й не хочу в ній працювати :).

Звільнився перед самими новорічними святами, за відсутності подальшої перспективи як ІТ-спеціаліста на підприємстві і небажанням псувати собі святкові дні роботою, яка перестала приносити задоволення, знаючи що так чи інакше буду звільнятись.

Результатом цього стало проведення зими з дружиною і новонародженою донькою (хто вперше став батьком, при цьому приймаючи активну участь при пологах - зрозуміє :) ). + гарний відпочинок, відновлення сил, про що аніскілечки не жалкую.

На даний час стою на обліку в місцевому центрі зайнятості, з 7-го травня "виписуюсь" звідти в якості приватного підприємця.

Щоб не було багато буКоФФ, звертаюсь до потенційних роботодавців, які сюди (надіюсь) заглядають:

Якщо Вам треба людину, яка візьме на свої "хрупкі " плечі всі ті трабли, або як їх ще називають бухгалтери - "вся та комп'ютерна фігня" ;), і буде собі працювати спокійно, для досягнення спокійної роботи користувачів Вашої компанії - дзвоніть, пишіть, заходьте. Всі тонкощі та нюанси розглянемо та узгодимо при співбесіді. Якщо потрібні будуть рекомендації - дістану :) .

З.І Відношусь до людей, які не люблять змінювати роботу. Тому скромно хотілося б цього разу не помилитись у виборі (якого поки що і немає, чесно кажучи) компанії.

Олексій Зубко.

Опубліковано

Будь готовий до обману і надалі від пузатих, пихатих і водночас полудаунів начальникі (директорів), хоча звісно не всі такі але більшість як правило...треба бути більш жорсткішим і прискіпливішим до своїх обовязків, під начальника не прогинатись, і ти дійдеш до того що і я після величезних пошуків роботи в різних галузях і навіть різних містах та областях: такі як ми (справжні спеціалісти які хочуть розвиватись) незможемо працювати на тупого начальника а будемо змушені створювати свій бізнес (кожний у своїй галузі в якій він сильний). Ця держава рано чи пізно захлинеться в своєму лайні (хабарі за те що взяли на роботу, дойо...ування без причини.. і т.д.) та тупості (відносно неправильного керівництва та НЕвикористання своїх кадрів належним чином). Скажу одне, бо вже сам такого нахлєбався і не хочу шоб хтось по тих самих граблях йшов, НЕВІР про обіцянки за обовязки на роботі а саме основне ПРО ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ, як правило нас обкрадають прямо у нас на очах.. знай ціну своєї роботи і не опускай планки занадто низько.

З.І. Бажаю успіху, можливо ти і справді шось знайдеш на відміну від мене, хоча в мене із своєю фірмою багато проблем (кредити і т.д.) але я не жалію, БО Я САМ СОБІ ДИРЕКТОР І НІКОГО НЕ ОБРАЖАЮ, ПРАЦЮЮ САМ НА СЕБЕ...

З.І.З.І. Подумай краще чи потрібна тобі робота на когось, можливо краще подумати про створення для себе робочого місця самому....

Опубліковано

Дякую ;).

Думки про свою справу постійно є, але бракує досвіду а ще більше - гарної ідеї, за яку можна було б вхопитись. Щодо директора - то там довга історія, я пішов після появи нового.

Мені зараз важливо набратись досвіду і знань, так як видно з резюме - ВУЗ в мене "підкачує". Там вчили багато всього, але по чуть-чуть. Я з гугла більш взнав :) .

Опубліковано
Дякую :).

Думки про свою справу постійно є, але бракує досвіду а ще більше - гарної ідеї, за яку можна було б вхопитись. Щодо директора - то там довга історія, я пішов після появи нового.

Мені зараз важливо набратись досвіду і знань, так як видно з резюме - ВУЗ в мене "підкачує". Там вчили багато всього, але по чуть-чуть. Я з гугла більш взнав :) .

;):) :) немає такої книжки якуб прочитав і знав ВСЕ в нашій галузі... для того і є гугл і мозГ шоб розвиватись, досвід прийде сам...просто запамятовуй ті граблі на які вже наступав і все... :)

Опубліковано
имеется умение программировать ?

"бавився" колись з делфі, там якусь "програмульку-шутку" з чужих компонентів міг скласти, подописуючи скрізь в коді своє ім'я (типу - зроблено Олексієм) )) , на найближче майбутнє дуже цікавить перл, але поки то в планах. А - ще батніки писати любив :D)). Вот таке маленьке поняття програмування. Хоча логіку створення коду розумію, як таку.

Опубліковано

написав в резюме 1500грн - мінімум. Не думаю що то тепер висока ЗП. Такі гроші відробляти можна буде, поки втруся "в тему" :D.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...