Перейти до змісту

Нові свята, нові традиції


Basil

Рекомендовані повідомлення

Найцікавіша фраза у нижньому лівому куті зображення. Нєфіг відпочивати зайвий понеділок, на пана батрачити треба, а то пан не має за що на Мальдіви зайвий раз злітати. -2 вихідних зі старту, - ще 1-2 зекономлених понеділка на рік - ото заживем!
Нахіба залишати 8 березня святом, якщо то буде не вихідний??? Щоб не образити жінок? Для більшості це в першу чергу вихідний, а вже потім - свято

Я думав дуал патріотичний борець з Порохом, а він виявляється типовий совок
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти думав - це вже цікаво, я вважав, що ти лише копіпастою з методичок займаєшся. І звідки ж такі висновки - з того, що я негативно відношусь до перспективи позбавлення мене і мільйонів українців законного права на відпочинок? Влада не просто переформатовує вихідні, що залишились від совка, вона цілеспрямовано збільшує робочий час для кожного працюючого громадянина України щонайменше на 3-4 дні на рік, при цьому зарплату за ці дні додатково ніхто не заплатить. Чи може совок в тому, що я не називаю 8 березня святом, а в проекті його таким пропонують залишити? Нахіба цей пережиток минулого залишати святом, якщо цей день вихідним не буде? Залишили 1 травня і вихідним, і святковим, - це не совок? Зате 2 травня прибрали, бо ж занадто багато відпочиваємо, ага.

Стоп. Нарешті зрозумів. Перенесли совкове 9 травня на загальноєвропейське 8 (чи не єдина зміна, яку я підтримую) - і тепер кожен, хто посміє слово сказати проти законопроекта - той совок недобитий, "дєдовоєвал" і сєпар, ату його. Тепер ясно, чого порохобот гавкати почав, все ж таки відпрацьовує методичку.

Поки що гавкіт від тебе чутно

 

За мільйони украінців розпереживався))) позбавляють права побухать. Так у нас, з врахуванням церковних свят, украінці половину днів в році мають привід для цього діла, не рахуючи вихідних

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто хоче більше вихідних - нехай звільняється від дяді і працює сам на себе, або ніде не працює- буде мати кожен день вихідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, searcher сказано:

Хто хоче більше вихідних - нехай звільняється від дяді і працює сам на себе

зазвичай у такій ситуації працюють майже без вихідних :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...