Перейти до змісту

Куплю модуль samsung j200h gold

Andruhin

Рекомендовані повідомлення

Куплю модуль samsung j200h gold, пропонуйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу привезти під заказ 2150 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По варшаці пройдіться, в сервіси буває їх на запчастини продають, мо який є з неробочою платою. Я собі так модуль оригінальний знайшов не дорогго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, це як зторгуєшся,на кого попадеш. Мені ідеальний модуль дістався за 30% від нового. Спробувати можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 минут назад, Ti777 сказал:

шановний в вас ціни і однако, ви ніде не падали головою донизу?, новий такий телефон коштує 3200 на розетці,

http://mobile-parts.com.ua/J200_displey_gold

Шановний!!!!

Чомусь я не бачу жодної пропозицій за 1000 грн.

Тому я і написав що під заказ бо ціна космічна і тримати таке в наявності немає ніякого сенсу.

Поділюсь з вами невеликою таємницею .

Така сама ситуація з ціною на модулі з багатьма самсунгами, не тільки з новими моделями а й зі старими також.

P.S. Відповідаю - головою до низу ніде не падав. Про те що в мене ціни більш ніж адекватні свідчить 3 моїх зафіксованих теми в темі про мобільний зв"язок і ціла купа позитивних відгуків чим ви похвалитись неможете .

Я розумію що місяць на форумі і постів треба набити але знайдіть інше місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@JOKER86 не переймайся,

людина верту терміново шукала  - а тут как фігня :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 17.03.2017 at 11:24, JOKER86 сказано:

Можу привезти під заказ 2150 грн.

на барахолках такий модуль від 1650грн

тому 2150 реально загон, хіба разом з установкою

Тай у вашого постачальника, він у роздріб 2130грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, flashmax сказал:

на барахолках такий модуль від 1650грн

тому 2150 реально загон, хіба разом з установкою

Тай у вашого постачальника, він у роздріб 2130грн.

Ви також багато років запчастинами торгуєте????

Яка у вас ціна???

Ви знаєте усіх моїх постачальників???

Не думаю.

Зробіть краще добре діло і зведіть людину з барахольщиком в якого є модуль за 1650 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Ti777 сказал:

Я в вас шукав тачскріна, заходив питав, сказали 500грн, і інтернеті такого самого нового знайшов за 250 і оперативно відправили в той же день, ви вже зажрались повністю там.І все в вас так.   1600грн даний тачскрін буде, я можу замовити на людину, прийде на нову пошту перевірить і якшо все гут  то забере. Собі з того нічого мати не буду. Модуль цей новий коштує 1600, з розборок ще дешевше. Ви просто зажерлися, і не опрадовуйтесь.

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/samsung-sm-j200h-gold-galaxy-j2-IDqmyYi.html#0a4c00c0ea

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/samsung-galaxy-j2-j200h-gold-kak-novyy-IDqWqV0.html#0a4c00c0ea

Ще колись у вас купував чохли, гівно рідкісне, найнижчої якості, по ціні нормальних брендів, силікон взагалі ужасний не тримається і півроку навіть, замовив марки SIKAI, якість супер, ходять дуже довго, по тій самій ціні що ваше лайно.

Коли в людину кидаєш бруд, пам'ятай - до нього вона може не долетіти, а на твоїх руках залишиться.

Бажаю вам гарного дня і вдалих покупок в інтернеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

весь ринок знає, що у "вулику" найдорожче, це напевне про щось говорить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, flashmax сказал:

весь ринок знає, що у "вулику" найдорожче, це напевне про щось говорить

Можливо це зв"язано з тим що в Мікросервісі на Варшавському ринку один з найбільших асортиментів по товару а по деяким позиціям 100% найбільший асортимент в Луцьку.

Чомусь в мене так дорого але всі ходять і купують і кажуть що якщо ви всіх обходили і в Мікросервісі також немає то в Луцьку ви можете вже не шукати.

Думаю і ви в мене купували тому що в Роми чи Олі не було того що ви хотіли?

P.S. Я звичайно вам можу провести невеликий тренінг по техіці продаж а також пояснити що таке лід, цільова аудиторія та намалювати воронку продаж щоб ви зрозуміли ціноутворення в Мікросервісі але робити цього не буду тому що в свій час заплатив за ці знання круглу сумму $.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, JOKER86 сказано:

Можливо це зв"язано з тим що в Мікросервісі на Варшавському ринку один з найбільших асортиментів по товару а по деяким позиціям 100% найбільший асортимент в Луцьку.

Чомусь в мене так дорого але всі ходять і купують і кажуть що якщо ви всіх обходили і в Мікросервісі також немає то в Луцьку ви можете вже не шукати.

Думаю і ви в мене купували тому що в Роми чи Олі не було того що ви хотіли?

P.S. Я звичайно вам можу провести невеликий тренінг по техіці продаж а також пояснити що таке лід, цільова аудиторія та намалювати воронку продаж щоб ви зрозуміли ціноутворення в Мікросервісі але робити цього не буду тому що в свій час заплатив за ці знання круглу сумму $.

так, купував у вас не раз, і не раз плювався потім на якість

вчити як продавати мене не треба, так як я з іншої галузі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, Topaz сказано:

Щоб не створювати нову тему, поофтоплю тут. Як знайти Романа, який теж торгуэ комплектуючими? Де його магазинчик знаходиться? Можливо хтось подылиться номером телефону в магазинчик? Наперед дякую.

50.758986, 25.357317

червоний "дах", пластикові вікна на весь фасад

реклама лайф та мтс

ну и мобілайн (Оля) на всякий випадок 50.758559, 25.355655

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...