Перейти до змісту

На Львіщині на шахті вибухнув метан: вісім загиблих


Lisovic

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні, 2 березня, о 12:46 у селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті № 10 "Степова" ВАТ "ЛьвівВугілля" на горизонті 550 м., у 119 конвеєрі внаслідок вибуху стався обвал гірської породи.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України.

На шахті працювало 172 гірники, на аварійній ділянці 34 гірники, з яких восьмеро загинули та ще шестеро гірників з травмами піднято на поверхню.

"Доля 20 гірників залишається невідомою. Причина обвалу встановлюється", – додали у службі.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучено підрозділи Міненерговугілля та ДСНС.

Своєю чергою, голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець розповів ТСН. ua, що наразі відомо про десятьох загиблих, ще двоє перебувають у важкому стані.

Прес-секретар президента України Святослав Цеголко зазначив, що наразі на шахті тривають аварійно-рятувальні роботи та створено координаційний штаб.

"На шахті у Сокальському районі Львівщини сталася аварія, внаслідок якої є постраждалі. Про це Президентові повідомили глава Львівської ОДА і керівник ДСНС. Тривають аварійно-рятувальні роботи, створено координаційний штаб", – написав Цеголко.

Новина доповнюється... Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/na-lvischini-na-shahti-vibuhnuv-metan-visim-zagiblih-889799.html?utm_source=VK&utm_medium=social&utm_campaign=test1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...