Перейти до змісту

шукаю ключ, щоб розібрати вилку Zoom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

шукаю ключ на декілька днів, щоб розібрати вилку Zoom( на великій глубині) натомість в_замін подарую  2шт закрутку клапана, чи як вона там зветься.. :)

HTB1.YAZKVXXXXbtXFXXq6xXFXXXx.jpg

Опубліковано

Ее нет смысла разбирать, они не ремонтируются. Если есть желание заняться с ней сексом, то нужно искать пруток, приваривать к нему шестигранник и ручку. Простой шестигранник будет скручиваться на такой длине.

Опубліковано

я брав направляючу від принтера і робив з нього шести граник, але так як писали вище вона не ремонтується хоча взалежності для чого її розбирати? в мене лопнула пружина і пошкодила штани то я з двух одну склав...

Опубліковано
В 04.02.2017 at 14:10, Dtox сказал:

для чого її розбирати?

Думав змазати, бо заклинила.Не міг подумати ,що ключ до неї це така проблема,чеснокажучи. А ,що вилки зум всі такі погані, чи вони всі однакові?

Опубліковано

В більшісті випадках її ставили на лісапеди ті що продаються в суперматкетах... з розрахунком сезон покатались, зимой заржавів, а на весну знову в магазин через що і низька ціна. деякі зоом вилки бувають з "фальш амортизаторами" ( дехто випшикував по декілька банок вд-40 так і не зрушивши її з місця:0016:) ось тут є трішки інформації та фотоhttp://omskvelo.ru/index.php?/topic/19671-вилка-zoom/, але на мою думку це марно...

Опубліковано
7 часов назад, xpatrikx сказал:

Думав змазати, бо заклинила.Не міг подумати ,що ключ до неї це така проблема,чеснокажучи. А ,що вилки зум всі такі погані, чи вони всі однакові?

Заклинила от количества грязи и ржавчины в ней, если и почистишь, то в ней будут огромные люфты ( будет колесо болтаться вперед-назад) и может быть сгнившая в грязи пружина.

Опубліковано
5 часов назад, romanc сказал:

и может быть сгнившая в грязи пружина.

Ну вот заодно посмотрел бы, что с ней! Если там на самом деле "жОпа",то может поменял бы.

Опубліковано
10 часов назад, Dtox сказал:

але на мою думку це марно...

та вже навіть цікаво розібрати, та подивитись її стан, але без ключа ніц не буде..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...