asol Опубліковано 30 Січня, 2017 в 08:25 #1 Опубліковано 30 Січня, 2017 в 08:25 Безшовні спортивні бюстгальтери з пуш-ап ефектом (завдяки покрію і вставкам, не мають поролону).Гумка м'яка широка і еластична. Спинка маєчкою/з лямками.Сильна/середня/слабка підтримка.Екстра сильний ефект пуш-ап і спеціальна систем з поліаміду і еластану (LYCRA®), частково з поліефіром для посилення підтримки. Дихаючий матеріал, вентиляційні зони.Безшовний. Двошаровий або одношаровий. Товар новий з бірками. Є різні модельки і розміри/модельки.Пишіть кого що цікавить я дам більш детальну інформацію по описі конкретних моделей. Не всіх моделей є розміри, пишіть, яка цікавить надам інформацію чи наявний розмір, або розмір а я дам інформацію, які є топи даного розміру. Розмір S (євро 36-38): довжина напівобхвату під грудьми 25 см. (Тягнеться до 40 см). Розмір M (євро 40-42): довжина напівобхвату під грудьми 27см. (Тягнеться до 40 см) РозмірL (євро 44-46): довжина напівобхвату під грудьми 29 см. (Тягнеться до 50 см) Двошаровий. XL (48/50): довжина напівобхвату під грудьми 32см. (Тягнеться до 60 см.) Дуже добре носяться, і легкі в догляді.Локація м. Луцьк. Вул. Федорова.Самовивіз.
asol Опубліковано 5 Лютого, 2017 в 11:50 Автор #4 Опубліковано 5 Лютого, 2017 в 11:50 2 годин тому, malyarchuk сказано: на xl які є? але я в Луцьку, ще годину буду(.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.