Перейти до змісту

Исповедь «полу-раба» «Инком-Луцк»: о высоких технологиях и земном мошенничестве

Quiet

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

працював я колись на подібній канторі: зарплата в конвертах, заборгованість місяць, мій начальник міг 25-50грн до зарплати не дати бо йшов на кури, а зарплата вся була 850грн. Я з ним через його погану привичку сварився на весь офіс, короче кожен знав що мені двадцятку недодали, але я прозрів коли заговоривши з одним співробітником розказав про свою біду, а в нього виявилось зарплата 400грн!!!!!!!!!! :0123::):lol: :lol: :lol::D :D :D Короче свалив я звітам, а потім як виявилось начальство погнали за відкати...

Опубліковано

А шо за контора? (можна приватом) Я скільки не переробив, но такого, щоб нач. тупо йшов "на кури" за мою з/п. неприпоминаю.

Мдя, куда катиццо мир, уж лучче в Омериго, в суд, як наработу, імхо.

Опубліковано

У нас менталитет другой... у нас вариант с судом не прокатывает. Разве только есть лишние деньги, но тогда теряется смысл, разве что только воевать за бравое дело. :)

Опубліковано
тагда ето точно не для тебя....

те що я не зрозумів по назві вакансії суті роботи не говорить про мій рівень знань в даній галузі :huh: і не тобі судити про потребу бо рівень в мене більш ніж достатній і не з такими задачами справляюсь :)

З.І. Я іноді просто вражаюсь як особи які мене не знають умудряються робити якісь висновки чи заяви в мою сторону...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...