Перейти до змісту

Порадьте адвоката


ulichka.hv

Рекомендовані повідомлення

Порадьте, будь ласка, хорошого і недорогого адвоката, який займається земельними питаннями. Цікавить в якому випадку можуть скасувати право власності, а також перехідні положення  по приватизації землі до 1996 року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще за адвоката - вам може порадити юрист з будь-якого держкомзему, це їх обов'язок (деякі про це забувать) але, все залежить від ситуації... наприклад, якщо буде спір між державою і вами, то юрист навряд чи порадить ;)  тоді - тільки адвокат, бажано з "колишніх" держкомземівців...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви б виклали детальніше суть Вашої проблеми. На борді чимало юристів, могли б Вам і тут допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користувалася землею (площа 30соток) на яку була оформлена оренда, пізніше сільська рада (депутати на сесії ) дали дозвіл на приватизацію даної ділянки, ділянка знаходиться за місцем мого проживання і приписки. Я оформила всі необхідні документи, виготовила технічку, затвердила її, зареєструвала ділянку, отримала державний кадастровий номер, все необхідне я зробила. Після цього з'являється спадкоємиця, у якої на руках рішення 1996 року про приватизацію на її бабу даної ділянки, за рішенням суду про прийняття спадщини у неї 25 соток біля хати, а в рішенні сільської ради від  1996 року 58 соток. Вона звернулася в суд. Суд скасував мій дозвіл на розробку технічної документації, яка вже була виготовлена і затверджена на той час. Зараз вона знову звернулася до суду і вимагає скасувати моє право приватної власності на ділянку. Я звернулася до адвоката, він сказав, що мої шанси мінімальні, тепер я не знаю, що мені робити. Я стільки грошей і сил вклала в цю землю, що далі не знаю як бути. Порадьте, що робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, коли одну справу програли - то другу виграти складно. Багато чого залежить від того, що написано в рішенні суду по першій справі. Якщо ним встановлені невигідні для Вас факти - то дійсно шансів мало. Загалом у цій ситуації треба уважно вивчати і Ваші, і її папери. Може, в неї теж не все так добре і є шанс в судовому порядку її документи скасувати чи визнати недійсними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

У нас можна сказати була пропаща ситуація, багато спеціалістів відмовлялися братись за справу, добре що порадили звернутись в Аскольд. На щастя зробили все швидко і якісно, і нашу землю ми повернули. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...