Перейти до змісту

Life will smile for you! (mixed by DJ fantazy)

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Life will smile for you! (mixed by DJ fantazy)

FTP

logo.jpg

Стиль: electro/house

Трекліст:

Axwell & Sebastian Ingrosso Vs Salem Al Fakir - It's True (Dabruck & Klein Remix)

Alexey Romeo And Nikita - Uleteli Navsegda (Dj Anton Liss Original Edit)

Digital Delay - My Love (Starlet DJ's Remix)

Duran Duran - Falling Down (Sebastien Leger Vocal Mix)

Dave Mccullen - Let Me Know (Club Mix)

Hirshee feat. Lisa Deacon - Cause I Know

Granite & Sugarman -vs- Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Misunderstood (Alternate Club)

Treat Brothers vs Drive Dealer - Addiction (dub mix)

Darone - Touching You With My Strings (Original Mix)

Arnold - Feeling (Original Mix)

Hi Tack - Silence (Hi Tack Remix)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

> Стиль: electro/house

Ну ше мона було б зробити примітку "лёгкий". Я як перший раз слухав, то взагалі не поперло, но це певно було пов"язано з настраюхою. За другім разом поняв, шо мо з тебе шось таки і вийде)))

Переходи майже всі зробив норм, недолік один - тра було записувати на голосніших частотах, а то вставка "ДЖ Фентезі" заголосно вийшла на рівні з самим сетом. Але це все мелочі! Рухайся в тому ж напрямку, як сильно будеш хотіти - то в тебе це вдасться, а покі - тренуйся. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діма Молодчинка!!! Позитивний сетік, піднімає настрій, хочеться жити... Гарна назва))) :)

Хочеться відмітити що є значний прогрес порівняно з першим сетом з'явились мелодійні переходікі які не ріжуть вухо. Відмічаю що на крутих Акустичних системах звук теж порадував(порівняно з першим сетом), немає незрозумілого хрипу, бітрейд правда не HQ но звук чистий.

Загалом все подобається, але Другий трек трохи не вписується(ІМХО).

І ще відмічю що другий сет став набагато динамічніший. Необов'язково бути прихильником клубної музики, щоб сподобався даний трек, не навантажує та відпочивають вуха і голова.

Пропоную тобі поекспериментувати з Сhill-out'ом, думаю, гарний буде сетік для релаксації після тяжкого робочого дня, адже я так зрозумів твоя музика виключно для народа, чи для клубів???

Залишається сказати тільки: "ДЯКУЮ за роботу" рухайся в далі в цьому напрямі. Народ підтримаєм новоспеченого джидайчіка :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дімасік молодчина!!!! Мені дуже сподобалось, може у матьорих джедайоф і будуть якісь зауваження, а мені дуже сподобалось!!! Продовжуй і радуй нас!!! Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль, скачати та послухати зараз можливості у мене немає....

Скажу свою думку по назві треків...

Axwell & Sebastian Ingrosso Vs Salem Al Fakir - It's True (Dabruck & Klein Remix)

Alexey Romeo And Nikita - Uleteli Navsegda (Dj Anton Liss Original Edit)

Digital Delay - My Love (Starlet DJ's Remix)

Duran Duran - Falling Down (Sebastien Leger Vocal Mix)

Dave Mccullen - Let Me Know (Club Mix)

Hirshee feat. Lisa Deacon - Cause I Know

Granite & Sugarman -vs- Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Misunderstood (Alternate Club)

Treat Brothers vs Drive Dealer - Addiction (dub mix)

Darone - Touching You With My Strings (Original Mix)

Arnold - Feeling (Original Mix)

Hi Tack - Silence (Hi Tack Remix)

А відповідно і по підбірці...

Загалом з цих треків може вийти доволі таки непоганий сет, на усі 5 балів... Але є одне велике АЛЕ...

Послідовність явно не та, у якій має складатись сет...

Постійно кидає від dub до хаус, потім прогресів і знову хаус...

Таке враження, що ти сидів перед компом і доки у тебе звучав трек в тракторі ти вибирав серед усього розмаїття треків інший: о цей класний, треба поставити, оппа і це супер...

Немає чіткої лінії розвитку, якщо вже сет не складений з треків одного стилю...

Але повторюю, що підбірка досить таки гарна, НЕО підтвердить!!!

ІМХО!!

Респект за прагнення!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я якось також думав попробувати, ще навіть питання якісь задавав на westdj.com :) але після відповіді... Зрозумів, що краще продовжувати просто слухати, оцінювати роботи інших :) От і до тебе питання Дімон - ти вирішив серйозно зайнятись цією справою чи так поки настрій є? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно поки настрій є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...