fantazy Опубліковано 16 Квітня, 2008 в 17:49 #1 Опубліковано 16 Квітня, 2008 в 17:49 Life will smile for you! (mixed by DJ fantazy) FTP Стиль: electro/house Трекліст: Axwell & Sebastian Ingrosso Vs Salem Al Fakir - It's True (Dabruck & Klein Remix) Alexey Romeo And Nikita - Uleteli Navsegda (Dj Anton Liss Original Edit) Digital Delay - My Love (Starlet DJ's Remix) Duran Duran - Falling Down (Sebastien Leger Vocal Mix) Dave Mccullen - Let Me Know (Club Mix) Hirshee feat. Lisa Deacon - Cause I Know Granite & Sugarman -vs- Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Misunderstood (Alternate Club) Treat Brothers vs Drive Dealer - Addiction (dub mix) Darone - Touching You With My Strings (Original Mix) Arnold - Feeling (Original Mix) Hi Tack - Silence (Hi Tack Remix)
mrZED Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 17:02 #2 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 17:02 > Стиль: electro/house Ну ше мона було б зробити примітку "лёгкий". Я як перший раз слухав, то взагалі не поперло, но це певно було пов"язано з настраюхою. За другім разом поняв, шо мо з тебе шось таки і вийде))) Переходи майже всі зробив норм, недолік один - тра було записувати на голосніших частотах, а то вставка "ДЖ Фентезі" заголосно вийшла на рівні з самим сетом. Але це все мелочі! Рухайся в тому ж напрямку, як сильно будеш хотіти - то в тебе це вдасться, а покі - тренуйся.
jasm Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 18:13 #3 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 18:13 Діма Молодчинка!!! Позитивний сетік, піднімає настрій, хочеться жити... Гарна назва))) Хочеться відмітити що є значний прогрес порівняно з першим сетом з'явились мелодійні переходікі які не ріжуть вухо. Відмічаю що на крутих Акустичних системах звук теж порадував(порівняно з першим сетом), немає незрозумілого хрипу, бітрейд правда не HQ но звук чистий. Загалом все подобається, але Другий трек трохи не вписується(ІМХО). І ще відмічю що другий сет став набагато динамічніший. Необов'язково бути прихильником клубної музики, щоб сподобався даний трек, не навантажує та відпочивають вуха і голова. Пропоную тобі поекспериментувати з Сhill-out'ом, думаю, гарний буде сетік для релаксації після тяжкого робочого дня, адже я так зрозумів твоя музика виключно для народа, чи для клубів??? Залишається сказати тільки: "ДЯКУЮ за роботу" рухайся в далі в цьому напрямі. Народ підтримаєм новоспеченого джидайчіка
Dimas Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 21:01 #4 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 21:01 Дімасік молодчина!!!! Мені дуже сподобалось, може у матьорих джедайоф і будуть якісь зауваження, а мені дуже сподобалось!!! Продовжуй і радуй нас!!! Дякую!
fenom Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 11:59 #5 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 11:59 На жаль, скачати та послухати зараз можливості у мене немає....Скажу свою думку по назві треків...Axwell & Sebastian Ingrosso Vs Salem Al Fakir - It's True (Dabruck & Klein Remix)Alexey Romeo And Nikita - Uleteli Navsegda (Dj Anton Liss Original Edit)Digital Delay - My Love (Starlet DJ's Remix)Duran Duran - Falling Down (Sebastien Leger Vocal Mix)Dave Mccullen - Let Me Know (Club Mix)Hirshee feat. Lisa Deacon - Cause I KnowGranite & Sugarman -vs- Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Misunderstood (Alternate Club)Treat Brothers vs Drive Dealer - Addiction (dub mix)Darone - Touching You With My Strings (Original Mix)Arnold - Feeling (Original Mix)Hi Tack - Silence (Hi Tack Remix)А відповідно і по підбірці...Загалом з цих треків може вийти доволі таки непоганий сет, на усі 5 балів... Але є одне велике АЛЕ...Послідовність явно не та, у якій має складатись сет...Постійно кидає від dub до хаус, потім прогресів і знову хаус...Таке враження, що ти сидів перед компом і доки у тебе звучав трек в тракторі ти вибирав серед усього розмаїття треків інший: о цей класний, треба поставити, оппа і це супер...Немає чіткої лінії розвитку, якщо вже сет не складений з треків одного стилю...Але повторюю, що підбірка досить таки гарна, НЕО підтвердить!!!ІМХО!!Респект за прагнення!!!
Fiore Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 12:58 #6 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 12:58 Я якось також думав попробувати, ще навіть питання якісь задавав на westdj.com але після відповіді... Зрозумів, що краще продовжувати просто слухати, оцінювати роботи інших От і до тебе питання Дімон - ти вирішив серйозно зайнятись цією справою чи так поки настрій є?
fantazy Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 17:02 Автор #7 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 17:02 Напевно поки настрій є.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.