Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю проблему: комп'ютер перевантажується під навантаженням (ігри, стресс тести).

Грішу на блок живлення, Chieftec CTG-550C.

Тому прошу допомоги: хто міг би позичити на вечір блок живлення 550Ватт і більше (аби було 2 6-и пінових коннектора на відеокарту)?

Опубліковано
2 часа назад, Jl6owa сказал:

Маю проблему: комп'ютер перевантажується під навантаженням (ігри, стресс тести).

Грішу на блок живлення, Chieftec CTG-550C.

Тому прошу допомоги: хто міг би позичити на вечір блок живлення 550Ватт і більше (аби було 2 6-и пінових коннектора на відеокарту)?

Якщо конденсатори на мамці цілі, і температура комплектующих в межах норми 100% б.ж.

Якщо з подальшою купівлею можу запропунувати б.ж на заміну.

Опубліковано
3 часа назад, Holy сказал:

не дивився чи є надуті конденсатори?

Конденсатори всі в нормі.

3 часа назад, nikblack сказал:

Якщо конденсатори на мамці цілі, і температура комплектующих в межах норми 100% б.ж.

Якщо з подальшою купівлею можу запропунувати б.ж на заміну.

На материнці теж все в нормі, по окремості відеокарта і процесор проходили стрес тести без нюансів.

Якщо є щось з модульне то готовий розглянути покупку.

Опубліковано
В 1/10/2017 at 12:10, lord сказал:

Якщо бж працює, значить поломка не значна і ціна ремонту копієчна, віддай знаючим людям в ремонт(блок добротний і слід заморочитись ремонтом).Тут на борді є люди які можуть допомогти з ремонтом.

В мене батько займається електронікою, але поки спочатку хочу точно дізнатися причину.

Опубліковано

Для початку спробуй тестером помірятися просідання напруги. Якщо під навантаженням напруга просідає до 10,5В і нижче по 12В лінії і 4,5В по 5вольтовій то 100% блок. Блок або заслабкий, або зношений.

Якщо просідання немає, то скоріш за все інше залізо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...