sanbOK Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 05:03 #26 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 05:03 монітори які реально садять зір уже давно невипускають але вони ще є (на автостанціях стоять там де каси закриті екрани спеціальним склом) те що очі болять або сльозяться це залежить від налаштувань монітора та чутливості очей (в кожного різна) також якщо просидіти за ераном цілий день то зрозуміло що ЖК що СРТ пофігу очі будуть боліти всеодно. півроку тому в знайомого налаштовував комп*ютер посидівши годину за його 19-ти дюймовим ЖК монітором у мене ще цілий вечір очі боліли. тут головне правильна настройка і нічого більше.ЦСТ монітори (новіші) на очі практично невпливають(в мене ЦРТ і нормально). може хтось памятає пару років тому рекламу про телевізору крутили тіпа новий монітор самсунг сінк мастер нешкідливий для очей у мене типу такий же уже більше 1,5 роки нормально настроєний і нічого очі неболять навіть якщо більшість часу сидіти щась робити.але зрідка треба виходити всеж таки якесь навантаження на очі присутнє не без того.
savik Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 07:20 #27 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 07:20 я пораджу одну річ:вийти рано ,коли підіймається з-за горизонту сонце, та подивитись на це не кліпаючи очима 5хв.Результат відчутно після 2-3 разів.Ну і каплі "искуственой слези"
zaHARE Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 08:49 #28 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 08:49 я пораджу одну річ:вийти рано ,коли підіймається з-за горизонту сонце, та подивитись на це не кліпаючи очима 5хв.Результат відчутно після 2-3 разів.взагалі то таку процедуру потрібно робити днів 20-30 підряд,щоб був відчутний результат.На Волині це малореально.
Mondiale Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 13:59 #29 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 13:59 ось так Кстаті в таких столах вредне розташування клавіатури. Неприроднє положення для рук, занадто низько Шоб очі не сльозились треба робити вправи для очей: протягом 5-10 хв розслабитись, часто поморгати, покрутити зліва-направо і навпаки. вверх-вниз. дивитись на дальній предмет, потім на ближній ну і ще парочку вправ собі самі придумайте Очкі для захисту очей помогають в плані самовнушенія "Очки купив з захистом, значить вони мене захищають" - яшо так часто думати, то ефект буде. Но можна зекономити сотню другу просто собі говорячи і уявляють, шо очам добре В мене очкі з захистом. З них тільки краще здмухувати каплі, коли дощ накапав. Погано в них те, шо вони швидко досить царапаються, коли їх витираєш, навіть платком. А ще вони на світлі переливаються розовими і зеленими кольорами.
Hatahama77 Опубліковано 19 Квітня, 2008 в 06:59 #30 Опубліковано 19 Квітня, 2008 в 06:59 можна душ контрастний для очей робити, а взагалі гімнастика:кожних 15-20 хв відводити погляд у вікно і концентрувати погляд то на ближньому, то на віддаленому об"єктові.А ваще, коли сидиш за компом, то очима майже не кліпаєш, от і пересихає слизиста поверхня, очі раздражаються. То треба регулярно кліпати очима)))Ше одне - може казатися, шо зір зіпсувався, розпливається шото. Але реально треба тоді йти не тіко до окуліста, але й до невропатолога - бо просто може бути з нервами клопіт.Для зору непоганий комплекс вітамінів Аєвіт, также - моркву жріть))) Свіжу.
Goami Опубліковано 20 Квітня, 2008 в 19:00 #31 Опубліковано 20 Квітня, 2008 в 19:00 Думаю, не так потрібні окуляри, як своєчасний відпочинок очам Правильно люди пишуть: коли сидите за монітором, старайтесь не забувати кліпати очима Буває заіграєшся якусь ігрулю апупєнну, а потім встанеш зза компа, моргнеш так від душі і відразу сльозитись очі починають А все тому, що не кліпав
zolexiy Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 19:59 #32 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 19:59 Мені окуляри допомагають, можливо то звичка, але я без них вже не можу працювати (на моніках-трубках). На РК-моніторах - все норм, а коли сідаю за трубку, особливо за якусь "бюджетну", то зразу очі печуть. Купував колись в центрі за 100 грн. Я думаю - що то залежить більше від конкретного випадку, в кожного ж різні очі (образно кажучи ) . А в темну пору дуже допомагає світло, яке світить позаду монітора і освітлює стіну. На багато довше можна просидіти, "фтикаючи" в монітор. Думаю що просто треба піти до якогось нормального лікаря, обстежити очі, розказати про специфіку роботи (як часто/довго, при яких умовах і тп. проводите час перед монітором) і в жодному разі самому не приймати якісь каплі чи щось в цьому роді. Це ж може бути той випадок, як в приказці: "хворий на голову а лічить ноги"
Гість Zibers Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 20:09 #33 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 20:09 Тема зашла в тупік . Врачі. магазини брешуть, тільки дехтио правду каже - ОЧКІ ЕТІ - ГУАНО.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.