Перейти до змісту

Не можу зайти в БІОС UEFI, ASUS Z97-E/USB 3.1

duke1975

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт, як думаєте, от я поміняв залізо (материнку, проц, память), а віндовс не переставляв, можуть через це бути проблеми з біосом UEFI.

Проблеми такі: дуже часто просто не можу зайти, коли захожу ні мишка ні клава не активні. Біос останній, встановлював не я.

Опубліковано
57 хвилин тому, duke1975 сказано:

Привіт, як думаєте, от я поміняв залізо (материнку, проц, память), а віндовс не переставляв, можуть через це бути проблеми з біосом UEFI.

Проблеми такі: дуже часто просто не можу зайти, коли захожу ні мишка ні клава не активні. Біос останній, встановлював не я.

Результат пошуку зображень

Опубліковано

В мене віндовс 7, є думка що може це через те що миша та клава через USB 3 підключенні.

Опубліковано

Проблема залишилась, з клавиатуры рс/2 заходить через раз, зазвичай перекидає в меню вибору системи.

Опубліковано

Якщо поставили фаст бут  - взагалі в біос не зайдете (допоможе скидання, я виймав батарейку) 

З ЮЗБ 3.0 все побудовано так якщо клава і миша втикнуті в 3.0 до ініціалізації дравера в він7 вони у вас неактивні. Єдине рішення втикнути їх в 2.0 (якщо такі є) 

УЕФІ розраховують що Ви житимете на він8+   там в самої вінди є механізми співпраці з БІОС. (звідси лише і можна програмно відклоючити фаст бут)

Якщо не напрягає  живіть як є. (потрібен біос,- скиньте батарейкою) 

Якщо хочеться мати "всі фічі" апдейдіться до 10тки :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...