Перейти до змісту

Де найкраще можна здати золото?

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
16 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Хто підскаже де можна у нас в Луцьку здати золоті савєтскі персні по найкращій ціні.

Краще в ювелірній майстерні обміняти на нове

Опубліковано
1 хвилина тому, Gendruk сказано:

Краще в ювелірній майстерні обміняти на нове

Угу,я знаю,що найкраще обміняти,але якщо не треба, а тупо продати,чи то буде геть невигідно,скільки дають за грам а?

Опубліковано
24 хвилин тому, Itzamna сказано:

середнє 650 грн

То напевно максимум, а не середнє. Якщо 585-та. Більша проба - дорожче. Але золото СРСР в більшості 583, 585.

Напевно в ломбарді найвигідніше. На базарі дешевше беруть. А найкраще в знайомого, який займається золотом напряму, якщо такий є. 

Опубліковано
1 година тому, kushmiruk сказано:

Але золото СРСР в більшості 583, 585.

Ага саме 585та.

1 година тому, kushmiruk сказано:

Напевно в ломбарді найвигідніше.

А де вони ті ломбарди? бо якось на очі попадалися,але як не треба той не запам'ятовував.

1 година тому, Itzamna сказано:

кум здав по 680 в ломбарді.

А в якому случайно не знаєш?

Опубліковано

По Соборності, парна сторона. Від мосту до північки прогуляйся, там декілька різних ломбардів є по твоєму питанню. 

Опубліковано

Здавала в цьому році по 850. 

Що здивувало - центр. Ломбард біля ніко - 650 грн. За пару метрів, ломбард біля перлини по волі - 850 грн.

Ще заходила навпроти там-таму по відродження - було десь в районі 700

Опубліковано
2 хвилин тому, natalka) сказано:

Здавала в цьому році по 850. 

Що здивувало - центр. Ломбард біля ніко - 650 грн. За пару метрів, ломбард біля перлини по волі - 850 грн.

Ще заходила навпроти там-таму по відродження - було десь в районі 700

Ого! якщо такі качєлі,то можна і полазити,дякі.

Опубліковано
19 минут назад, kushmiruk сказал:

585-та не буде 850грн.

По такій ціні можна вже купити готовий виріб. 

Здавала 585, стару совєтску сережку. Якби не здавала - не говорила б. Було десь на початку літа. Сама здивувалась в різниці в ціні. Але ці дєвочкі (в ломбардах на відродження і біля ніко), які оцінюють виріб і встановлюють ціну  не викликають довіри і зовсім не схожі на експертів... листають щось в своїх журналах... Натомість на Волі був мужчина - який якось більше схожий на експерта. На скільки зараз актуальна ціна - не знаю. Доречі в ломбарді на відродження прям наклеїна скрізь реклама що в них найвища ціна десь там понад 800 грн., а в результаті біля 700. Можливо ціна також залежить від виробу, не знаю. Але проба точно 585.  Контакти дала, нехай Юрій сходить, перевірить.

Опубліковано
22 хвилин тому, natalka) сказано:

Здавала 585, стару совєтску сережку. Якби не здавала - не говорила б. Було десь на початку літа. Сама здивувалась в різниці в ціні. Але ці дєвочкі (в ломбардах на відродження і біля ніко), які оцінюють виріб і встановлюють ціну  не викликають довіри і зовсім не схожі на експертів... листають щось в своїх журналах... Натомість на Волі був мужчина - який якось більше схожий на експерта. На скільки зараз актуальна ціна - не знаю. Доречі в ломбарді на відродження прям наклеїна скрізь реклама що в них найвища ціна десь там понад 800 грн., а в результаті біля 700. Можливо ціна також залежить від виробу, не знаю. Але проба точно 585.  Контакти дала, нехай Юрій сходить, перевірить.

Не спорю, але...

Злиток на 16 число в банку коштує приблизно 1250грн. 999.99проба Продаж. 

Screenshot_20161217-230658.png

Screenshot_20161217-230045.png

Опубліковано
16 часов назад, kushmiruk сказал:

...

По такій ціні можна вже купити готовий виріб. 

Андрій, не знаю по яких магазинах ти ходиш, але точно не по таких як я :)

Пару місяців назад пройшлась по магазинах (цум, гостинець, порт сіті), ціну готового виробу в 850 грн бачила лише біля гостинця і то коли там продавали якесь донецьке фуфло. У всіх інших - набагато вищі ціни, навіть з їхніми супер-мега знижками.

Хотіла обміняти старі ланцюжки на новий. Майже скрізь в магазинах казали що  здаєш по 650 + треба доплатити в новому виробі за роботу (дорога робота виходить).

Найбільш демократичним по цінах мені здався магазин Золотий вік (але не знаю що в них за золото... - сказали українське).

Так от, навіть якщо обрати зараз в них на сайті виріб - маленький ланцюжок 585-ої проби 1,33 грама, 40 см http://www.zolotoyvek.ua/ua/66924-1.html - ціна виробу з 60% знижкою!!! - 1775 грн. Це виходить 1334 грн. за грамм!!! 

От точно дешевше злиток на шию на шнурочку повісити :lol:

Опубліковано
1 година тому, natalka) сказано:

Андрій, не знаю по яких магазинах ти ходиш, але точно не по таких як я :)

Пару місяців назад пройшлась по магазинах (цум, гостинець, порт сіті), ціну готового виробу в 850 грн бачила лише біля гостинця і то коли там продавали якесь донецьке фуфло. У всіх інших - набагато вищі ціни, навіть з їхніми супер-мега знижками.

Хотіла обміняти старі ланцюжки на новий. Майже скрізь в магазинах казали що  здаєш по 650 + треба доплатити в новому виробі за роботу (дорога робота виходить).

Найбільш демократичним по цінах мені здався магазин Золотий вік (але не знаю що в них за золото... - сказали українське).

Так от, навіть якщо обрати зараз в них на сайті виріб - маленький ланцюжок 585-ої проби 1,33 грама, 40 см http://www.zolotoyvek.ua/ua/66924-1.html - ціна виробу з 60% знижкою!!! - 1775 грн. Це виходить 1334 грн. за грамм!!! 

От точно дешевше злиток на шию на шнурочку повісити :lol:

Так і є. Це магазини.

На варшавці є чувак, який займається золотом. Коли я купував вироби в магазині (ціна була приблизно 1000), то він пропонував на 150грн. дешевше за грам (вироби з пломбами). От і кажу що воно, якось так виходить. 

Опубліковано
1 година тому, natalka) сказано:

Коли купував золото, то ,золотому віці ціни були найвищі.

Опубліковано
21 годин тому, Itzamna сказано:

Завтра роскажеш яка ціна в ломбарді :)

Кароч так.Об'їздив я сьогодні п'ять точок, можна сказати центральних,одна на Відродження,одна у центрі і одна майже в центрі на початку Волі,ну і дві на Винниченка вони обидві в одному домі просто по різні боки перукарні "Панна",що можна сказати,всюди абсолютно однаково рахують,різниця в 30грн,на загальній сумі,перстень та пара сережок.Значить перстень важить 8.45г. але якось там заміряли і певно відмінусовували(всі однаково) камінчик,сережки 2.85г. разом 11.3г. але вроді помітив що -1г. за камінчик ну і того 10.3г. за то все дають 5520-5550грн.(нагадую що так усі) виходить ну майже 540грн.за 1г. взагалі шняга якась,нє?

PS: хоча пише, що 585 проба до 650грн,і від 650,а на Винниченка і по 900грн.,кароч хрєн поймеш як вони рахують.

Опубліковано
17 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Кароч так.Об'їздив я сьогодні п'ять точок, можна сказати центральних,одна на Відродження,одна у центрі і одна майже в центрі на початку Волі,ну і дві на Винниченка вони обидві в одному домі просто по різні боки перукарні "Панна",що можна сказати,всюди абсолютно однаково рахують,різниця в 30грн,на загальній сумі,перстень та пара сережок.Значить перстень важить 8.45г. але якось там заміряли і певно відмінусовували(всі однаково) камінчик,сережки 2.85г. разом 11.3г. але вроді помітив що -1г. за камінчик ну і того 10.3г. за то все дають 5520-5550грн.(нагадую що так усі) виходить ну майже 540грн.за 1г. взагалі шняга якась,нє?

PS: хоча пише, що 585 проба до 650грн,і від 650,а на Винниченка і по 900грн.,кароч хрєн поймеш як вони рахують.

Можливо треба мати, якусь картку постійного клієнта? 

Опубліковано
10 хвилин тому, kushmiruk сказано:

Можливо треба мати, якусь картку постійного клієнта? 

Ги)) а таку картку щоб мати треба певно змінювати своє коло спілкування, а чьо на...))

45555_w_700.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...