Перейти до змісту

Недорогий телефон-жаба

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є потреба придбати телефончик-жабку :0088: Користувач - дівчина 15 років, тому думаю потрібно щоб апарат мав блютус, та десь хочаб 32-64 Мб пам'яті, адже це знажобиться. Не хочу дивитися лише в сторону Самсунгів, всі остальні марки підходять. Доречі бажана ціна приблизно 100$ :0024:

Поділіться цікавими порадами будь-ласка!

Опубліковано

Sony Ericsson W300i

но он от 130 долларов.

добавлю: там все-таки и радио и карточку можно поставить, а это уже mp3 плейер :0024:

Sony Ericsson z310i и z320i не имеют слота расширения...

а так, хорошие варианты.

хотя, я не знаю, есть ли что-то нормальное за 100 под такие требования...

и чтоб нормального производителя.

Опубліковано
хотя, я не знаю, есть ли что-то нормальное за 100 под такие требования...
Я також вроді орієнтуюсь в цінах і властивостях телефонів і без допомоги неможу нічого на дану вартість підібрати :0024:

Якщо ніхто нічого подешевше не порадить, тоді прийдеться брати дороже, що небажано в даному випадку :0088:

Опубліковано

Поглянь ось цей. Тільки у нього памяті менше. Не знайшов я в цьому ціновому діапазоні телефона з таким об'ємом пам'яті

Пошукай ще SE Z530i

Опубліковано
Где-то в Куплю/Продам тема была о покупке телефона за 100 баксов. Или надо именно новый?

Потрібно саме новий :D

Опубліковано

EF81 недорого є блютуз, камера на 2 мп. флеха можна на 2 гіга поставити (але тут свої нюанси треба знати як) веливий якісний екран внутрішній, стильний дизайн непоганий звук на середній гучності (кращий ніж в валкманах я сказав би) і якщо поставити 58 прошивку надійно і швидко. одна проблема в Луцьку знайти важко. телефон в районі 600-700 грн. новий. собі хочу такий.............................

Опубліковано

На Варшавке их пачками продают.

Тело тормознутое, даже с 58-й прошивкой. Запуск любого приложения - мучительно долгий. Краска облезает после месяца юзания. Один неверный шаг при прошивке и тело необратимо летит в трубу.

Говорю из личного опыта.

Опубліковано

По-перше на Варшавці продають Б/У (да їх там валом), а треба новий

По-друге трохи не погоджусь:

- в мене стоїть 58 прошивка, працює досить таки добре! Фактично не глючить (ви мені покажіть телефон який не глючить взагалі?);

- на рахунок запуску програм та ігор - нормально вони запускаються;

- при перепрошивці теж ніяких проблем. (не один такий перепрошив!)

- в мене він вже 9 місяців, краска на місці! ну хіба що на краях трохи потерлась (носив без чохла, просто в кармані);

- а особливо радує звук, в навушниках - супер

Все з власного досвіду.

2 mix_forever: може просто з цим телефоном не пощастило.

В мене знайомі бачили, є в Луцьку новий 500-550 грн

якщо цікавить, можу запитати де саме...

З.ЬІ.: Собі ще один такий хочу

Опубліковано
По-перше на Варшавці продають Б/У (да їх там валом), а треба новий

По-друге трохи не погоджусь:

- в мене стоїть 58 прошивка, працює досить таки добре! Фактично не глючить (ви мені покажіть телефон який не глючить взагалі?);

- на рахунок запуску програм та ігор - нормально вони запускаються;

- при перепрошивці теж ніяких проблем. (не один такий перепрошив!)

- в мене він вже 9 місяців, краска на місці! ну хіба що на краях трохи потерлась (носив без чохла, просто в кармані);

- а особливо радує звук, в навушниках - супер

Все з власного досвіду.

2 mix_forever: може просто з цим телефоном не пощастило.

З.ЬІ.: Собі ще один такий хочу

цілком згодний твоєю ЄФкою я користувався декілька днів. глюків практично ніяких в 58 прошивці немає швидкість роботи вражає. в одногрупника також ЄФ81 стояла раніше 52 перепрошив на 58-ю його радості небуло меж бо глючив телефон дуже сильно (сам клацав і порадив йому його перепрошити нівіть прошивку приніс і розказав як перепрошити) через попереднього власника (брав Б/У). На рахунок тертя корпус якщо ним нормально користуватися то краска залишиться на місці. У мене було декілька телефонів останній з них SXG75 був у мене рік носився в кармані краска залишилась на місці так як і на С65 який був до того (С65 у мене носився 1,5 роки без чохла і нормально). Те як виглядає телефон не залежить від нього самого а залежить від власника а якщо власник буде дівчина (і буде нормально ним користуватися) то він їй прослужить довго.

Опубліковано

Цікаво! ^_^

І звичайно цікавить нього перепрошивка, як дізнатись докладно!? Чи дійсно потрібна.

п.с. Опит шиття телефонів маю, тому думаю головне взнати чим шити флеш бенкю-семена))

Опубліковано

можна і не шити просто користувати. щити тільки в тому випадку якщо почав глючити але це требе користуватись ним неполюдськи.

докладніше може описати allvex він його вже багато раз перешивав ..................... екперементатор............... smile.gif

Опубліковано

Я б рекомендував перепрошити - відчутно швидше працює

Перепрошити дуже просто. Качається прошивка 58. Інсталюється. Натискується кнопка Update і чекаєм хвилин 10-15

Телефон раза 3 перезагрузиться при перепрошивці (це нормально).

Якщо щось, можу допомогти.

За телефон запитаю, десь завтра дам відповідь де саме і по скільки...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...