Vergil84 Опубліковано 12 Квітня, 2008 в 06:52 #1 Опубліковано 12 Квітня, 2008 в 06:52 Народ, підскажіть, будь ласка, суперову і продвинуту оверклокеську програмку для сильного("заоблачного") розгону POINT OF VIEW GeFofce 8800GTS 320mb. У мене вже стоїть RivaTuner 2.08, але, може, хтось з вас є талановито-феноменальний оверклокер, який кожен день має справу з професійним розгоном?! І знає якісь шедеври для nVIDIA??? Знаю, є ATI Tray Tools -"жирна" програмка, безперечно, видно, що зроблена талановитими людьми !! Але вона під АТІ Буду радий вашій допомозі!
Rock Опубліковано 12 Квітня, 2008 в 07:25 #2 Опубліковано 12 Квітня, 2008 в 07:25 Народ, підскажіть, будь ласка, суперову і продвинуту оверклокеську програмку для сильного("заоблачного") розгону POINT OF VIEW GeFofce 8800GTS 320mb. У мене вже стоїть RivaTuner 2.08, але, може, хтось з вас є талановито-феноменальний оверклокер, який кожен день має справу з професійним розгоном?! І знає якісь шедеври для nVIDIA??? Знаю, є ATI Tray Tools -"жирна" програмка, безперечно, видно, що зроблена талановитими людьми !! Але вона під АТІ Буду радий вашій допомозі! ще є ATITool ,вона розганяє і GeFofce. а так все ,що ти написав підходить , ще трохі везіння з конкретним єкземпляром карти і не криві руки. і розуміння що ти робиш, для заоблачного розгону нада фреону систему охолодження. ,робити вольтмод , тільки програмами такого не зробиш. а так тобі http://www.overclockers.ru/ треба відвідати.то ссилка на форум де обговорують GeFofce 8800GTS
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.