Перейти до змісту

Пропоную польський шоколад Альпінелла

Тала

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вже зовсім скоро прийдуть зимові свята, то ж пропоную вашій увазі ,в якості солодкого подарунку, шоколадки польського виробництва Альпінелла.

В наявності такі смаки:кокос,горіх-ізюм, молочний, тофі (карамель) та чорний.

Кожна плитка має вагу 90-100 грам.

ЦІна за 1 плитку-12,50 грн.

Поспішайте придбати смачний шоколад вчасно до свят.

n5W_Smxhrxg.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 13.12.2016 at 14:32, lanima сказал:

з м'ятою смачні)

та вони і кожна по своєму смачні:)мені найсмачніші то з кокосом та тофі(карамелька). :)

Опубліковано
1 година тому, Тала сказано:

та вони і кожна по своєму смачні:)мені найсмачніші то з кокосом та тофі(карамелька). :)

це моя трійка найсмачніших також)

м'ятна, кокосова і тофі( трішки засолодка для мене, бо люблю більше гіркий шоколад. але вона так гарно пахне)

Опубліковано

Якщо крепко хочется й нема що, то їсти можна, але смачним ..... Мав необережність не так давно придбати декілька штук в іншому місці, їсти був змушений сам, бо з домашніх більше ніхто не їв, особливо після того, як дружина прочитала склад. Він (шоколад) звичайно не такий  паршивий як оті самі дешеві вітчизняні, але й шоколаду там посуті нема, така собі солодка біомаса з різними смаками, яка з шоколадом й поряд не лежала. Хоча, якщо логічно розмірковувати, то чого чекати від шоколадки, яка вже тут коштує меньше 50 центів, скільки ж вона коштує там. То все моє імхо, може кому дійсно подобаєтся й якщо є вибір, то людина вибере іменно цей *шоколад* серед інших

Опубліковано
2 годин тому, MANJAK11 сказано:

Якщо крепко хочется й нема що, то їсти можна, але смачним ..... Мав необережність не так давно придбати декілька штук в іншому місці, їсти був змушений сам, бо з домашніх більше ніхто не їв, особливо після того, як дружина прочитала склад. Він (шоколад) звичайно не такий  паршивий як оті самі дешеві вітчизняні, але й шоколаду там посуті нема, така собі солодка біомаса з різними смаками, яка з шоколадом й поряд не лежала. Хоча, якщо логічно розмірковувати, то чого чекати від шоколадки, яка вже тут коштує меньше 50 центів, скільки ж вона коштує там. То все моє імхо, може кому дійсно подобаєтся й якщо є вибір, то людина вибере іменно цей *шоколад* серед інших

скажімо так ціна-якість тут гарне співвідношення.

я люблю натуральний чорний шоколад. але порівнювати смак шоколадки за 90 грн зі смаком шоколадки за 13.. думаю немає змісту)))

мої малі лопають, все що солодке))) альпінелла їм подобається. беремо оптом по 20 штук і лежить собі, поки комусь не захочеться.

Опубліковано
3 часа назад, MANJAK11 сказал:

Як кажуть на кожен товар є свій покупець.Комусь не подобається такий смак,ціна і т.д, а комусь вони смакують, і замовляють ще.Тим паче з теперішніми цінами не дуже і накупляєшся справжнього, чистого шоколаду.

Зрештою, нікого ж не заставляю купувати, просто пропоную).

Опубліковано
7 часов назад, Тала сказал:

Зрештою, нікого ж не заставляю купувати, просто пропоную).

та згідний, просто залишив свій коментар, кожному своє, просто щоб не було іллюзій, що за пів долара можна купити смачний шоколад

Опубліковано
2 часа назад, MANJAK11 сказал:

та згідний, просто залишив свій коментар, кожному своє, просто щоб не було іллюзій, що за пів долара можна купити смачний шоколад

трішки з вами можу посперечатись:)так, в кожної людини свої смаки, комусь не подобається, а комусь все таки вони до смаку і люди звертаються ще) і кажуть що їм вони смачні.Про себе я мовчу, бо можуть сказати що я спеціально рекламую свій товар.)

Але ще раз повторюсь, справді, в кожної людини свої смакові якості, і з цим не посперечаєшся.

Опубліковано
1 минуту назад, Тала сказал:

в кожної людини свої смакові якості, і з цим не посперечаєшся.

разом з тим, все пізнаєтся в порівнянні. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...