fenmix Опубліковано 16 Листопада, 2016 в 15:55 #1 Опубліковано 16 Листопада, 2016 в 15:55 Є ноут, Dell Inspiron 7368 з діагоналлю 13 дюймів, складений дуже компактно, куплений кілька місяців тому в США. На нього було розлито трохи компоту, промокла ліва частина клави. Працює нормально, там ніби знизу прорезиновий захист від вологи, але самі клавіші зліва сильно залипають. Де в Луцьку можуть з гарантією розібрати та почистити клавіатуру від залипання і перевірити на наявність інших негативних наслідків чи ушкоджень від вологи? P.S. клава вбудована в монолітний корпус типу так (в звичайному ноуті з окремою рамкою для клави я б і сам зміг замінити останню):
Deemon Опубліковано 16 Листопада, 2016 в 16:09 #2 Опубліковано 16 Листопада, 2016 в 16:09 клава там зйомна, при потребі знімається акуратно palmrest і канцелярським ножем по колу ріжуться платикові шляпки-фіксатори (на фотці червоним показав) витирається спиртом\легко-мильною водою алюмінієва решітка і самі клавіши. фіксатори на капельки цианоакрилу\епоксидки, збирається в зворотьному порядку. нескладна процедура, повільно та уважно - на годину роботи.
fenmix Опубліковано 16 Листопада, 2016 в 16:22 Автор #3 Опубліковано 16 Листопада, 2016 в 16:22 9 минут назад, Deemon сказал: клава там зйомна, при потребі знімається акуратно palmrest і канцелярським ножем по колу ріжуться платикові шляпки-фіксатори (на фотці червоним показав) витирається спиртом\легко-мильною водою алюмінієва решітка і самі клавіши. фіксатори на капельки цианоакрилу\епоксидки, збирається в зворотьному порядку. нескладна процедура, повільно та уважно - на годину роботи. Дякую, що посвятили в процес, бо раніше не мав справи з ноутами менше 15 дюймів і з такими корпусами) Але гадаю, часу та бажання ковирятись в ще більш мініатюрній і новій техніці не хочу, довірю справу професіоналам З варіантів дивився нотікс і таксофон, у них ніби з гарантією і репутацією все добре? Того й хотів в борди попитати.
Deemon Опубліковано 16 Листопада, 2016 в 16:26 #4 Опубліковано 16 Листопада, 2016 в 16:26 нотікс - так за таксофон - не можу сказати нічого, ніколи не стикався
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.