Перейти до змісту

Питання до банкірів.

pmk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мій знайомий має близько 10 кредитів в різних банках.Кредити не перевищують суму 10000$,але загальна сума всіх разом десь 35000$.

Він їх виплачував пару років а потім всунув гроші в дупу.В ньго йшов офіційний бізнес,доходи,податки,звіти,все було нормально.

Зараз просрочка по кредитам десь 3-4 місяці.Банки його грузять конкретно.Деякі вже подали на суд.

Питання 1: Якщо він перекриє всі повністю просрочки за ті місяці,чи зможе він взяти великий кредит на купівлю комерційної нерухомості? (та нерухомість йде в заставу).Чи не помішають інші банки,розказавши про ті просрочки?

Питання 2:Якщо йому таки вийде взяти цей кредит,але платити він його не буде,що йому за це грозить? Чи це вже йде як шахрайство(кримінал),чи просто заберуть заставу і ніхто його трогати не буде?

Питання 3:Чи мають банки ЗАГАЛЬНУ базу злісних неплатників і кідал? За яких умов туди заносяться люди?

Чекаю відповіді кваліфікованих людей.Спамити і писати бреда всякого не треба.

Опубліковано
ну и мой совет топикстартеру: ты этому знакомому денег не позычай...

Позно мне теперь такие советы принимать.

Кредит он хочет брать в другом банке,в котором еще ничего не брал.

Служба безопасности рассказывает полную историю или только смотрит нет ли просрочек на даный момент?

Опубліковано

Шанси отримати кредит мінімальні. Я майже впевнений, що маючи таку широку і насичену кредитну історію даний клієнт створив стійку репутацію по банках. Луцьк - місто маленьке, а банківська сфера характерна "переливаннями" кадрів між різними банками. Так що, шила в мішку не сховаєш.

Таке моє ІМХО.

Опубліковано
Чи мають банки ЗАГАЛЬНУ базу злісних неплатників і кідал? За яких умов туди заносяться люди?

Так, мають. Судимість, проходження по кримінальних справах, борги, якщо на обліку у певних установах і т.д.

Опубліковано

Наскільки мені відомо рішення по великих кредитах приймаються в Києві.Як Київ може до цього віднестися і чи вони зможуть продивитись всю кредитну історію цієї людини по всіх банках?

Київ в Луцьк не відчитується, чому тому чи іншому клієнту дали добро або відмову.

Чи просто вони провірять чи немає просрочок і дадуть добро? Хто що думає?

Опубліковано
вряд ли твой знакомый как частное лицо может претендовать на такой кредит, рассмотреть который не смогут в Луцке самостоятельно.

это разве что крупные фирмы могут такие заявки подать.

у него просто документы хорошие,квартальные отчеты большие.Банк сказал что даст,но надо добро Киева.Там будут рассматривать 2 недели.Потому я и спрашиваю это все,есть ли смысл,если могут зарезать сразу.

Опубліковано
ты скажи... тебе надо чтоб дали или нет.

если нет - напиши его фамилию в личку ;)

ок!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...