Перейти до змісту

Питання щодо послуг нотаріуса для атовців


KILLER

Рекомендовані повідомлення

Потрібно оформити договір дарування дачі з батька на сина. Підкажіть, будь-ласка, чи по закону є якісь пільги для учасників бойових дій.? Або нотаріус в Луцьку, який робить знижки, допомагає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув, наче Ариванюк робить великі знижки учасникам АТО. Зателефонуйте, поцікавтесь - 720924.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поспілкувався з п'ятьма нотаріусами. 

Кажуть, що потрібно укладати два договори дарування. Один на землю, другий на будинок. кожен договір дарування від 2000грн. плюс реєстрація, мито - 500 грн.

Крім того, за власний кошт потрібно зробити експертну оцінку вартості землі і будинку і за послуги приватних нотаріусів сплатити додатково 1% від вартості. Для учасників бойових дій знижок ніяких нема.

Для інфи - по моїх документах з БТІ будинок оцінюється в 686 000грн. Получається, що більше 12 000грн потрібно заплатити за оформлення дарування дачі з батька на сина. Нотаріуси, ви подуріли??? чи це я з іншої планети!?

Один державний нотаріус ніби натякнув, що оцінку можна між собою узгодити в договорі наприклад в 10 000грн - садовий будинок... але суть та сама 1% сплачувати прийдеться...

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо будете робити експертну оцінку вартості землі і будинку то хоч не вздумайте іти кантору на Волі, залена пристройка в за Вопаком, Волинь експерт, так, здається, зветься чи раніше називалось. три роки назад (долар був по 8) думав як краще, дарувати чи продавати. Дав гроші на одну оцінку, але передумав і робив іншу, дешевшу. Той експерт (Толя здається звати) документи лишив в офісі, а по телефоні сказав, що ту різницю в сумі 300 гривень він лишить собі в якості бонуса. я кажу йому, що так аферисти тільки роблять, а йому хо у очі с...ци. 

Або хоч гроші на перед не давайте бо йому пофіг чи ви атовець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...