Перейти до змісту

petro1207

Рекомендовані повідомлення

Виникла проблема впав рівень в криниці. Як дізнатись чи потрібно чистити криницю? Хто стикався з таким питанням? Скільки має бути води в криниці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам живу в приватному секторі і знаю що практично скрізь в криницях немає води. В мене на глибину відра лишилось  а було два круги 1,6м

Благо є колонка. Чистка практично не змінить ситуації оскільки впав загальний рівень грунтових вод практично в усьому регіоні західному, обміліли рекордно річки, водойми. Науковці пояснюють таку ситуацію входженням в пік низького рівня грунтових вод, малої кількості опадів і спекотного літа, це може бути кілька років. Такі піки мілководдя і повноводдя трапляються з різною періодичністю, тож єдиний варіант пробурити скважину або ж чекати.

Деякі підприємливі ділки скористались такою ситуацією і деруть з людей за чистку криниці(за кілька годин витягне пару відер піску) від 1000грн. Але в жодній криниці яку чистили води це не прибавило, мабуть обмануті таким чином власники криниць будуть скоро бити фейси таким ділкам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Wednesday, November 02, 2016 at 21:26, Dieselsmart сказал:

Сам живу в приватному секторі і знаю що практично скрізь в криницях немає води. В мене на глибину відра лишилось  а було два круги 1,6м

Благо є колонка. Чистка практично не змінить ситуації оскільки впав загальний рівень грунтових вод практично в усьому регіоні західному, обміліли рекордно річки, водойми. Науковці пояснюють таку ситуацію входженням в пік низького рівня грунтових вод, малої кількості опадів і спекотного літа, це може бути кілька років. Такі піки мілководдя і повноводдя трапляються з різною періодичністю, тож єдиний варіант пробурити скважину або ж чекати.

Деякі підприємливі ділки скористались такою ситуацією і деруть з людей за чистку криниці(за кілька годин витягне пару відер піску) від 1000грн. Але в жодній криниці яку чистили води це не прибавило, мабуть обмануті таким чином власники криниць будуть скоро бити фейси таким ділкам.

В мене на глибину 1 метр це нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, petro1207 сказал:

В мене на глибину 1 метр це нормально

На разі це дуже нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Закривайте тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Якщо потрібно почистити, то можете за цим номером зателефонувати 066 184-44-94

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закривайте тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...