Перейти до змісту

Продам/обміняю пуховик новий

Dieselsmart

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам або обміняю з вашою чи моєю доплатою пуховик новий, виробництва туреччина, 70% пух, 30% перо. Причина продажу - завеликий розмір.
розмір 52.
рукав - 68см
плечі- 55см
довжина замка - 70см

Ціна 1800грн

Можливий обмін на монітор 20-22"/ системник з мінімальними характеристиками для гри в WOT/ цифровий фотоапарат або інші речі, пропозиції пишіть сюди чи в ЛС.

Можливо торг.

Показать содержимое  

281277560_1_1000x700_puhovik-noviy-lutsk.jpg281277560_2_1000x700_puhovik-noviy-fotografii.jpg281277560_3_1000x700_puhovik-noviy-muzhskaya-odezhda.jpg281277560_4_1000x700_puhovik-noviy-moda-i-stil.jpg281277560_5_1000x700_puhovik-noviy-volynskaya-oblast.jpg

Hide  
Опубліковано

Моя порада, зроби цікавіші фото або навіть застібни всі замки і закльопки та сфотографуй на комусь у кого відповідний розмір. без такого, як на фото фону і з нормальним освітленням

Опубліковано

@Такер Цікаво а що від фону щось залежить? Чи покупець у фоні буде ходити а не в пуховику? Якби було на кого одіти то потреби в продажі не булоб. І що там не так з освітленням, все чітко і добре видно до того ж нова куртка, там нема дефектів щоб їх роздивлятись.

Потрібно буде додаткові фото чи заміри звертайтесь добавлю, за пораду дякую.

Опубліковано
18 минут назад, Dieselsmart сказал:

@Такер Якби було на кого одіти то потреби в продажі не було б.

на здоров"я.

Є люди у яких розмір підходящий але пуховик у них вже є, або не мають грошей або попросту не потрібний він їм.

Дуже часто, що на фото річ гірше виглядає ніж вживу тому потрібно якомога реальніше передати його вигляд і на манекені одяг має привабливіший вигляд ніж на вішачку на дверцятах шафи

Опубліковано
4 часа назад, Такер сказал:

Є люди у яких розмір підходящий але пуховик у них вже є, або не мають грошей або попросту не потрібний він їм.

А я їм чим можу зарадити, людей багато а проблем ще більше.

Не має наразі в мене манекена і людини підходящого розміру, а кому знадобиться річ то й вживу поміряти і передивитись не проблема і реальному покупцеві байдуже яка там шафа чи вішачок. Надалі просив би вас не захламляти дописами не по темі.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Зацікавило, скинь контактний номерок в ПП :D, давно його придивляюсь :D, розмір наче трохи замалий, але то не факт :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...