Перейти до змісту

Екіп + EDC

EleKtrik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне- похолодало, відповідно мерзнуть руки. Цікавить хто якими "перчатками" користується? Глянув ціни на спеціалізовані... задавив жаб:D

Опубліковано

базарні типу плотніші, але в осн без перчаток (ну неможу я в них працювати з проводами)......приєднаюсь до питання , плюс цікавить спецодяг та взуття :rolleyes:

Опубліковано
14 хвилин тому, VovkleV сказано:

базарні типу плотніші, але в осн без перчаток (ну неможу я в них працювати з проводами)......приєднаюсь до питання , плюс цікавить спецодяг та взуття :rolleyes:

Провода в рибалці? Ніц не наплутав?;)

Опубліковано

Сьогодні в "Кльово" міряв ось такі: 

https://lovisnami.ru/perchatki-angler-neo-cover-5-cut-gloves-a-012-r-xl.html

Відчуття просто супер. Таке враження що в натуральній м'якенькій шкірі руки. Дуже теплі і зручні.

В "Рибалці" ось такі теж приміряв:

https://fishelandia.ru/product/rybolovnye-perchatki-lucky-fishing/

Вони майже в два рази дешевші за перші. Теж досить теплі. Але відчуття зовсім інші. Ніби як "бахматять" на руці, хоча по довжині і ширині якраз. Просто нема такого тактильного відчуття як у перших.

Тому ще поки теж в пошуку.

Опубліковано

"Кльово" на Відродження. На Волі будуть десь у суботу доступні.

Перші 436 грн., другі 266 грн. Якщо у Рибалці маєте знижку, то буде 248 грн.

Опубліковано

думаю купіть класні рукавиці, це ж здоров'я, яке потім не купиш, та й класними речами приємніше користуватись, чим купити аби що - це моя думка, та й погода перемінлива, зранку може бути гарна погода, а ввечері дубак :)

Опубліковано
5 хвилин тому, Valentin_Ok сказано:

"Кльово" на Відродження. На Волі будуть десь у суботу доступні.

Перші 436 грн., другі 266 грн. Якщо у Рибалці маєте знижку, то буде 248 грн.

А то норм, бо дививсь то ціни в 1500 налякали троха

Опубліковано
3 минуты назад, MACCEN сказал:

думаю купіть класні рукавиці, це ж здоров'я, яке потім не купиш, та й класними речами приємніше користуватись, чим купити аби що - це моя думка, та й погода перемінлива, зранку може бути гарна погода, а ввечері дубак :)

Цілком згідний. Просто рукавиці як взуття - не помірявши і не відчувши його на дотик - не знаєш чи це точно твоє. А перші в моєму пості вище мають досить привабливий і акуратний вигляд що можна й не на рибалку одягати )))

Опубліковано
4 хвилин тому, Borka V сказано:

http://ukesa.com.ua/perchatki-mikado-umr-02-/ Користуюся такими три сезона впринципі задоволений. Минулої зими не мерз!

Імхо, замасивні троха...

Опубліковано

Я раніше пробував користуватися багатьма неспеціалізованими перчатками, але минулої осені вирішив придбати. Враження більш ніж позитивні, все ж таки комфорт в холодну пору робить і рибалку веселішою. Брав в Саши на Кравчука, тоді ще й знижка на них була ( не реклама ). Зовнішня сторона доволі цупка, а внутрішня більш тонша і чутливіша, спінінгувати - одне задоволення.

IMG_20161019_051512.jpg

IMG_20161019_051535.jpg

Опубліковано

на холод маю такі http://norfin.kiev.ua/product_750.html, якість сподобалась, цілком влаштовують,але не на зиму.

на літо на ранок маю такі http://flagman.kiev.ua/index.php/2010-10-06-07-30-17/category/3509-flagman-perchatki-spinningista-obrez-tri-paltsa-s08-black-a-red,

зручні, два роки відходили, і почали розлазитись.

маю вразливі руки до холоду, тому маю захищати))

і думаю собі на осінь в човен купити чобітки, надибав на базарі пінку за 200 грн. фірма "КРОК". хто юзає? вистачить щоб ноги не відмерзли в човнику?

Опубліковано
3 минуты назад, pasha717 сказал:

надибав на базарі пінку за 200 грн. фірма "КРОК"

Цілком, за умови, якщо в комплекті іде шкарпетка до них. Зимою у мене ноги в них запарюються (до -5). Яле обережно по корчах, льоду і тд., щоб не пробити, бо пінка є пінка. Але я свої вже два роки соваю, хоч би що. Брав за стопсят.

Опубліковано

так, вони з вкладишом йдуть,

нада брать )))

бо вот зараз навіть в зимових ботах, сидиш в човні, через годину-дві відчуваєш як через підошву тагне.

Опубліковано
3 минуты назад, pasha717 сказал:

нада брать )))

Шо саме головне, це те що вони дуже легкі, і ноги не втомлюються, коли тягаєш їх цілий день, і не тягнуть холод як резиняка.

Опубліковано

Користуюсь ось такими перчатками в осінню і весняну пору. 1.jpg

Там де пальці відкриваються прийшлося відрізати, тому що нитка попадає на ліпучку і приходиться розпутувати нитку. Руки в перчатках захищені від вітру і води, але тепло в них не зберігається. Відчуття в руку при проводці, ударчику слабенькі і рука яка тримає спін в них набагато бистріше втомлюється. Зимою використовую звичайні шерстяні перчатки з обрізними пальцями, поки влаштовують.

Чоботи зимою використовую Lemigo в парі з термоносками Norfin. Подобається, що вся волога з ніг відводиться на зовнішню стороку вкладишів чобіт і ноги завжди сухі.

Опубліковано
3 годин тому, romarker сказано:

Зимою використовую звичайні шерстяні перчатки з обрізними пальцями

Аналогічно. Тільки як намокнуть трохи не комільфо. Якщо не мочити - найтепліший варіант, як на мене

Опубліковано
14 годин тому, pasha717 сказано:

а пенки Lemigo в Луцьку можна десь пощупати?

Купував в магазині Рибалка на Кравчука, там точно вони є.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...