Перейти до змісту

Міні башня

petro1207

Рекомендовані повідомлення

Не працює мінібашня замінив клапан в криниці, поставив кран на насосі, новий мотор, груша ціла, тиск накачується балоні 1.5, не накачує тиск. Шукаю спеціаліста щоб подививсь в чому проблема 0509052449 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю діло в крильчатці... Зверніть на неї увагу!

1807338.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто постійно працює і не вимикається чи не вимикається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Ruslyk сказал:

Я думаю діло в крильчатці... Зверніть на неї увагу!

1807338.jpeg

Новий мотор місяць назад купив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, sanbOK сказал:

Тобто постійно працює і не вимикається чи не вимикається?

Не наганяє тиск в систему на манометрі 0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось знає нормального майстра щоб подививсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, petro1207 сказал:

Не наганяє тиск в систему на манометрі 0

Там може мемрана пошкоджена або манометр не працює.

Сам насос при відкриванні та закриванні крана включається і виключається?

Бо якщо тільки на манометрі 0, а все інше справно працює то просто не озадачуйтесь.

В селі я регулював так щоб до включення насоса можна було набрати 6-8 л води далі вмикався насос. Тиск на манометрі при якому виключався насос був 2,4-2,6. Тиск повітря точно не скажу, але точно більше 2-х атм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріше за все впав рівень води і станція не може підняти воду. Перевірте рівень води. В нас на масиві в багатьох така проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна банально перевірити чи з відра насос воду потягне ну і чи рівень води по паспортним даним не занизький

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 минуты назад, sanbOK сказал:

Там може мемрана пошкоджена або манометр не працює.

Сам насос при відкриванні та закриванні крана включається і виключається?

Бо якщо тільки на манометрі 0, а все інше справно працює то просто не озадачуйтесь.

В селі я регулював так щоб до включення насоса можна було набрати 6-8 л води далі вмикався насос. Тиск на манометрі при якому виключався насос був 2,4-2,6. Тиск повітря точно не скажу, але точно більше 2-х атм.

Мембрана ціла міняв пів року назад, не може закачати воду в систему. Раніше так само давав 5 літрів води 24 балон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, lutsklife сказал:

Скоріше за все впав рівень води і станція не може підняти воду. Перевірте рівень води. В нас на масиві в багатьох така проблема.

Це з скважини?, бо в мене з криниці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 минут назад, petro1207 сказал:

Це з скважини?, бо в мене з криниці

Значить треба нижче опустити насос або трубу щоб він міг захопити воду. також перевірте чи клапан на кінці труби працює бо нас колись заклинила пластина, яка не дає воді витікти. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, sanbOK сказано:

Значить треба нижче опустити насос або трубу щоб він міг захопити воду. також перевірте чи клапан на кінці труби працює бо нас колись заклинила пластина, яка не дає воді витікти. 

Яка різниця, чи скважина, чи колодязь, міні башня фізично не може підняти воду з глубини більше 8 м.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, lutsklife сказал:

Яка різниця, чи скважина, чи колодязь, міні башня фізично не може підняти воду з глубини більше 8 м.

В мене з 27 м метрів тяне, а в тестя з 17 м.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку дізнайся що таке міні башня, зеркало води!

P.S. Скоріше за все в тебе і в тестя глубинний насос, а це зовсім різні речі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Скільки в криниці має бути води? Як взнати що треба чистити криницю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поміряй глибину до зеркала води, в мене була така проблемка башня робила без проблем до того моменту поки рівень води не впав, пришлось винести насос в колодязь на 2 метри опустити, зробив 6 метрів і все почало працювати (Чоловік Bestiї)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можиш провірити реле для надійності, так як в нас дуже багато заліза, бувають часті випадкі, просто забився вхід до реле і тиск неможе продавити мембрану щоб вимкнути мотор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 02.11.2016 at 21:44, Bestie сказал:

поміряй глибину до зеркала води, в мене була така проблемка башня робила без проблем до того моменту поки рівень води не впав, пришлось винести насос в колодязь на 2 метри опустити, зробив 6 метрів і все почало працювати (Чоловік Bestiї)

та сама ситуація вивів воду біля криниці. зробив яму глибина 2 м до води 6 метрів 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мінібаншя тягне воду з глибини не більше 7м (якщо зношена - менше)

щоб тягнула з більшої глибини, треба ставити спеціальний подвійний шланг з інжектором.

тиск повітря в ГА 60% від мінімального налаштованого релем, тиску води в системі. (наприклад, якщо мін. тиск води 2бар, повітря 1,8бар)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...