Перейти до змісту

тюль віконна

Такер

Рекомендовані повідомлення

питання виникло тоді коли перегоріла розетка, що потягнуло за собою заміну проводки з порчею штукатурки. Вирішили з дружиною чи то прийшлося переклеювати обої. І тут виявилось, що тюль на вікні не пляше до тону нових стін. далі був базар і я прозрів від ціни на ту тюль. Від 250 до 350 і вище, множим на 5-6 метрів. Ось і питання: де в Луцьку магазини нормальних цих штук по відповідних нормальних цінах, я все ж таки вважаю, що кусок тканини, що поміщається п поліетиленовий пакет не може і не повинен коштувати 2000грошей.може хтось в Інеті щось замовляв. ? буду вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже так подорожчало? Ми 2 роки тому собі купували, то ціни були від 50 грн/метр. Ми тоді купували за 100 грн/метр. Брали на Варшавці, як йти від Там Таму в тих магазинчиках, що одразу зліва, а штори купували в магазині біля Цуму (вулиця, що веде до дит. пол-ки, біля обміну валют). Теж брали бюджетний варіант, не найдешевші, хороші. По інтернету не варіант купувати, я пробувала, шукала, пропозицій мало, в основному оптовики. Ціни дорогі, бо вони тканину турецьку продають, ще тоді були ціни захмарні на моднячі штори і тюлі. Раджу Вам все-таки пошукати щось у Луцьку, щоб бачити, що купуєте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непоганий вибір був в юванті в магазині тканин. І дешевше як на ринку. Ще в магазині "крокус". 

В епіцентрі є готові тюлі пошиті біля 400 грн за одну, довжина 4м здається. Але там зовсім малий вибір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

однозначно не фатінового типу. сьогодні дивився щось під льон на пром.юа...за 15м.п. можна взяти, фото якісні, добре видно і макро фото тоже є. ніби гарні і ціна нормальна. хтось практикував інтернет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інтернеті планувала купувати на бонпріксі - але там якість суто лайно. 

Чесно скажу, в нас вдома і в селі вся тюль і штори з секондів. Там можна знайти суперкрасу з кружев і т.п. - не нейлонове *амно. 

А от щодо купівлі в інтернеті - ну тут хз. Якщо є норм ціна і ви знаєте, яка це буде якість + впевнені у тому, що це не буде тряпочка на вікні - то чому б не замовити?

Все ж таки тюль віконна повинна мати у складі відсоток (невеликий). А натуральні тканини можуть дуже жмакатися. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж полюбляю по секондах пройтися. Там такі речі можна знайти класні. Не раз бачила лляні тюлі з кружевом ручної роботи. Дуже гарні.

Я взагалі після ремонту хочу римські штори.

Для мене тюлі, штори, коври на стінах це все пилезбірники. 

Коври давно попросила. потім штори. Дійде черга і до тюлі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

закину те, що купили в інтернеті. перша по 180 гривень, друга по 207. якість хороша але треба брати трохи більше чим думається бо прозорі. фото реальні не робив бо відповідає тому, що в інтернеті.

387606701_w800_h640_tyul_len.jpg

285366863_w800_h640_dsc_6592.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...