Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

МТС запускає безкоштовне спілкування в середині мережі.

Ця новина швидко облетіла "мобільний світ" і тепер хочеться почути відгуки тих, хто можливо вже встиг скористатись новою пропозицією від оператора, чи не вплинуло це якість звязку коли народ масово починає дзвонити, чи витримує мережа пікові навантаження...

Сам тариф нагадує Вільний life:), якщо не повністю з нього скопійований за виключенням деяких деталей. Хоча в новинах на 1+1 представники МТС так вже завіряли що над цим тарифом їхній департамент працював 2 роки... Більш детально ознайомитись з інформацією по тарифу можна тут - Супер МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитал 3 раза, никаких существенных подвохов не нашел (лимит 100 мин/день не в счет, очень мало кто наговаривает больше). ПЗС внутри сети тоже нет.

Даже не верится, что жлобское МТС наконец раздуплило, что теряет своих абонентов, и посему ввело такой тариф.

Похоже, буду покупать второй аппарат (еще 2 года назад носился с тремя, но потом по ненадобности 2 продал :)) и юзать для звонков абонентам МТС и Джинс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок купівлі другого апарата я і сам призадумався.

Коли перечитував інфо про тариф на офіційному сайті, то все таки одну фішку помітив - поповнювати треба не кожен місяць (тобто раз в 30 днів), а кожні 25 днів. Причому, це написано як завжди дрібненько і непомітно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На 111 об этом говорят без утайки :)

Как по мне - невыгодно нифига. Я в месяц трачу меньше, чем они предлагают тратить в 25 дней :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне вот интересно, а не загнется ли Life :) при таком раскладе... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне вот интересно, а не загнется ли Life :) при таком раскладе... :)

Фіг його знає, час покаже. Але останнім часом і там зачухались, почали щось робити з мережею, про яку можна було сказати що вона "швидше жива аніж мертва". Я про це писав в темі присвяченій цьому оператору.

На 111 об этом говорят без утайки ;)

Але якщо ти не абонент МТС і тільки збираєшся на нього перейти, то як тоді добитися правди. Адже в офіційній рекламі в ЗМІ щось нічого про це не сказано. Та й в дилерських центрах якщо і зачіпити це питання, то більше ніж впевнений що про це розкажуть "галопом по Європам" так що ти ще більше заплутаєшся...

Как по мне - невыгодно нифига. Я в месяц трачу меньше, чем они предлагают тратить в 25 дней :)

Але з другої сторони, для людей в яких коло знайомих на МТС це є досить вигідною пропозицією, принамні мені так здається. Для порівняння подивимось на той же life:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тариф Супер!

-діє до 31.01.2009 (не факт), Лайф також обмеження ставить до 31.12.2008

-те що платити потрібно 25грн=25днів/0, знаю що більшість хто користується ЮМС чи тим же МТС платять і побільше в місяць

-перевага над Лайфом очевидна покриття, якість, к-ть абонентів, що компенсує ПЗС на інші мережі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін. Це кожні 25 днів я маю переживати, щоб заплатити? Нафіга? Чому не можна, скажімо, заплатити 100 грн. - і жити спокійно 3 місяці? В мене все одно йде більше, тому що юзаю інет через мобілку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципе там не обязательно каждые 25 дней пополняться. Если этого не сделать, то звонки внутри сети будут по 25 копеек, но тоже без ПЗС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перевага над Лайфом очевидна покриття, якість, к-ть абонентів

Покриття то якісніше, але і абонентів побільше буде. Цікаво, чи витримає мережа навантаження якщо тариф набуде такої популярності як Вільний life:) і народ почне базікати по потребі і без...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тарифи на розмови знизили, а от на інтернет підняли! :lol:

Послуга день/місяць за 1 Мб

WAP GPRS 0,00 12,00

GPRS Internet (day) 0,00 6,00

GPRS Internet (night) 0,00 6,00

ГіперНет 5 грн./день 0,10

ГіперАктив 100 грн./міс. 0,03

:) :)

Всі тарифи вказані за 1 Мб у грн. з ПДВ без ПФ

Інтервал тарифікації data-послуг не змінюється

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опять же. тариф касается только припейда. контрактников обошли стороной.

буду и дальше пользовать 83 минуты в месяц за 5 гривен :lol:

я и их не выговариваю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перевага над Лайфом очевидна покриття, якість, к-ть абонентів

Покриття то якісніше, але і абонентів побільше буде. Цікаво, чи витримає мережа навантаження якщо тариф набуде такої популярності як Вільний life:) і народ почне базікати по потребі і без...

Взагалом, читав, як відзначають експерти ситуація з абонентською базою операторів в Україні переходить в процес стабілізації. Тобто більша половина населення що користується мобільним зв'язком (точно на пам'ятаю) це більше 60% вже визначила з оператором зв'язку і змінювати його не збирається. Завжди буде залишатися частина абонентів це 10-15% яка заради дешевизни чи інших переваг буде зміннювати оператора при кожній нагоді, але ці абоненти не відзначаються великими витратами на мобільний зв'язок. В Україні залишається ще 20-25% абонентів які залишаються в стані визначення. Взагалом в Україні мобільним зв'язком користується до 70% начелення. Залишається і певний резерв в 5%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Откуда дровішкі? :wacko:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опять же. тариф касается только припейда. контрактников обошли стороной.

«МТС-Украина» представляет тариф «Супер МТС» для контрактных абонентов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ежемесячная стоимость Пакета услуг (минимальный ежемесячный объем услуг связи) в этом тарифе составляет 50 грн.

идут лесом...

и на оффсайте яичного оператора ни слова...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене вже виробився інстинкт, коли МТС (ЮМС) оголошує якусь нову акцію або тариф чи щось в тому роді, то починаю шукати якийсь підвох. І знаєте що саме цікаве, майже завжди знаходжу, хоч десь, хоч трохи але запудрять народу мізки. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В данном тарифе абоненту предлагается бесплатно общаться внутри сети MTC-Украина и JEANS в течение первых 500 минут ежемесячно. Звонки сверх 500 минут тарифицируются по 0,25 грн./мин.

Если информация подтвердится, этот тариф - полный выгон. 500 минут можно наговорить за неделю (в среднем чуть больше часа в день), но уж никак не за месяц... Ну почему у остальных операторов контрактные и корпоративные тарифы в большинстве своем привлекательнее припейда, а у МТС все как всегда через задницу??? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну почему у остальных операторов контрактные и корпоративные тарифы в большинстве своем привлекательнее припейда, а у МТС все как всегда через задницу??? :)

абсолютно согласен

взять 2 как бы аналогичных тарифа

один для припейда

другой для контракта

разница: для контрактника абонплата - 1грн/сутки

о бред!!!

это для человека, оставившего все свои данные, подписавшего договорные обязательства.

а для "анонима" - поблажки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотіли як краще, а вийшло як завжди.

З одніє сторони МТС демонструє нову стратегію на ринку України, вводить нові послуги, займається розвитком мережі... а з другої - ну вже таку пургу гонять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вообще вот пару дней назад перешел на "БЕЗлимитный БЕЗ контракта", после месяца юзанья смогу оценить его эффективность. Плачу 90грн. в месяц, на эти деньги имею 400 бесплатных минут + отсутствие ПЗС :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Действительно , предложение -супер!!! :rolleyes:

Все познается в сравнении (отмена платы за соединение внутри сети- эт для МТС просто подвиг. а сеть-одна из лучших.)

Минус- удорожание звонков на городской и др. операторов + еще ПФ.

Наличие обязательной платы 25(припейд)и 50(контракт) - ребята,они ж тоже кушать хотят и на Канары ездить :0003:

А пополнять только по 25 думаю необязательно, можно кинуть сотку- и жить спокойно почти 3 месяца ( и даже чуть больше, но не забывая проверять к-во бесплатных минут).

Вообщем, однозначно- ет для МТС прорыв!!!!!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вообще вот пару дней назад перешел на "БЕЗлимитный БЕЗ контракта", после месяца юзанья смогу оценить его эффективность.

Будем чекати твоїх відгуків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надо будет перейти, ибо в месяц на связь трачу гораздо больше нежели 25грн :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надо будет перейти...

На Супер чи Безліміт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...