Перейти до змісту

одна тарілка на декілька(50-100)тюнерів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто в курсі?Є потреба підключити багатоквартир до однієї тарілки(щоб не був будинок схожий на шпаківню),хто може підказати чи технічно таке можливо?Якщо можливо,то що для цього потрібно?

Опубліковано
Хто в курсі?Є потреба підключити багатоквартир до однієї тарілки(щоб не був будинок схожий на шпаківню),хто може підказати чи технічно таке можливо?Якщо можливо,то що для цього потрібно?

якщо ,сам в кітайців закажеш головки на 50-100 виходів і такіж комутатори ,тоді можливо. :D

Опубліковано

Можливо... бачив в інтернеті такі системи. Можна звернутися на ту ж фірму Компас (вже декілька раз на форумі давали телефон). А знайшов посилання...мультисвітч на 16 виходів . Можна робити каскад з 5-ти штук, то якраз зможеш і 40-50 тюнерв підключити. Як варіант головки можуть бути максимум з 8-ми виходами, але їх нереально знайти, да дорогі зараза.

Ну і троха оффтоп - сам розділяв головки на один вихід на два тюнери, правда то трохи ненадійно виходить :D.

Опубліковано

Rock,все можливо.Але відразу скажу,*мультісвітчове* підключення має робити спеціаліст.Можу пояснити просто,цифра та аналог *вжимається* в один кабель,а потім *розжимається.*Якість звичайно не та,що в *цифри*,але спеціаліст завдяки дуже якісному кабелю,якісним з*єднанням,та ще різним *фокусам* може витянути якісне зображення на ТВ.І іти на такі жертви можна лише при достатній кількості жителів будинку.Бо до 15-16 квартир це не має сенсу.І якщо вже кабель проложено,то це погано,я знаю який кабель ложать електрики і самі жильці.А так візьми пошук*мультисвитч*і сам почитай.

Опубліковано

ig_rok +1 :)

Таки да... Це робота дійсно лише для спеціаліста. Якщо тарілку можна "для себе" самому встановити, то на будинок, коли виникає купа претензій і проблем, це треба робити лише через серйозну фірму, з досвідом роботи. До-речі, згідно тих цін, що я знайшов в інеті, від мультисвіча економії майже нема, тільки єдина користь, що не обвішаний будинок тазіками :)

Опубліковано

RudEAk,ось бачиш,ти і сам побачив і порахував які ціни тільки на обладнання,а робота,а супутні матеріали,не кажучи вже про обслуговування.?Я з цим стикався коли в будинку був зроблений дуже дорогий ремонт,а один з кабелів був перебитий будівельниками.Людина сказала_гроші не мають значення,треба щоб був супутник і ефірка,а ремонт не чіпайте.Тоді мультисвічами *витягли*пристойну якість.А на великий будинок,можна і кабельне зробити,*розшаривши*одну карту НТВ+,і ще плюс ефірка.Каналів 30 запросто.Це дешевший варіант,а з *фільтрами*,так і 50 можна,та це вже занадто.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...