Перейти до змісту

Продам торфобрикет


Рекомендовані повідомлення

  • 3 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

В наявності торфобрикет, тирсобрикет, дрова. Доставка в мішках або насипом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...

Брикет (рівненський, Смига) якісний, дозволяє наганяти температуру в котлі понад 80! І не кришиться, як волинський, який хоч і можна знайти дешевше, але четверть його перетворюється в пил, яким топити геморно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Harddriver сказано:

Брикет (рівненський, Смига) якісний, дозволяє наганяти температуру в котлі понад 80! І не кришиться, як волинський, який хоч і можна знайти дешевше, але четверть його перетворюється в пил, яким топити геморно.

цікаво чи підходить він для піролізних котлів????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, чи може брикет попелу видати горючий газ при нагріванні (це переважно вуглець все-таки), але є ще одне АЛЕ - багато попелу (як в усіх торфів). Поки потоваришував з одним фермером, як назбирується з десяток мішків - приїжджає, забирає, каже часник напрочуд гарно від нього росте. Раніше вивозив на своє поле, але як воно стало непотрібне - засіяв конюшиною  Рівандейл, щоб бур'яниська "забила". - возити  стало  неактуально.

Змінено користувачем Harddriver
  • Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 01.02.2021 at 11:47, Vikvik Mawr сказано:

цікаво чи підходить він для піролізних котлів????

Можу продати один мішок на пробу 110 грн 40 кг і будите знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, viksik сказано:

Можу продати один мішок на пробу 110 грн 40 кг і будите знати.

дякую...

думав хтось може користує...

1 година тому, Harddriver сказано:

 багато попелу (як в усіх торфів).

колись простого котла палив брикетом стоянівським то добриво з попелу було багато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
  • 4 місяця потому...
  • 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...