Перейти до змісту

Закінчення візи и поїздка в Польщу


Silva

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт. 
Потрібно на день поїхати по справам в Люблін - 15 серпня. Є іспанський шенген (туристичний, мульти) який діє до 17 серпня. 
Чи не буде проблем на польському кордоні що їду в притик? В паспорті тількі одна іспанська віза з француськими штампами.
Чи краще зробити нову візу і тоді їхати? Можливо в когось була така ситуація. 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можуть не пустити, хочуть щоб залишалось хоча б 5 днів, якщо віза не польська.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брєд! Пустять 100%! Головне скажиш що їдеш на закупи і щоб мав 500 злотих з собою! Я навіть перетинав кордон в останій день дії візи! Погранец просто перепитав чи я вкурсє що візі скоро кінець!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все залежить від настрою страж граничного, захоче пустить або не пустить. У грудні 2012 перевозив хлопчину в Ягодині на польську сторону, так його не пустили, в нього теж було два дні до закінчення візи і їхав він забрати авто з стоянкі в Дорогуську. Страж гранічни пояснив що у нього віза не польська, а голландська і має бути не менше 5 днів до закінчення терміну дії. У мене залишалося 2 дні перебування, але мене пропустили(віза польська), тільки мені не вдалося вернутися вчасно, просрочив термін перебування на 4 дні, за що отримав депортацію на півроку.

 

З.И. ніколи не вгадаєш що у голові тих польських прикордонників і що буде з чергами на кордоні, я б не їхав не ризикував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...